Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mozes postavi sliku tvog tresacaMa prosto sve kao pasulj moj otac je napravio nosace za tresac davnih dana ali moze i na drljacu pa kad se drlja odmah pritisne.Kakvo jos placanje tokara i zaj....cija oko toga.Ma prosto je poslikam i pokazem vam.Ponavljam diferencial od pezejca i obicno imamo svi slomljenih zglobova pa kardan nedje skuplja prasinu navaris na izvod iz diferenciala"doneklen ucentriras" skopcas na traktor i eto tresaca.Pa ja sam ih bar 20 napravio ljudima.A prebiraca isto tako.Sest ljudi crna vraga potresu i natrpaju u dzakove danas.Jedan kaci sajlu drugi spana traktorom ova dvojica najlone skupljaju i ostala dvojica u prebirace i u dzakove.Onda nazimu polako vesela masina i pijesma se ori.
Radilica od starog varburga idelano paše.uzmi meru od zastavine glavčine i neka ti neko uradi ploču-ekscentar
Znam, ali neznam gde da nadjem , da si rekao od nekog novijeg auta nasao bi ali od warburga je postalo tesko naci bilo sta.Radilica od starog varburga idelano paše.
Sve je već na njoj, ploča, ekscentar, može i klipnjača da se iskoristi, ležaji i male i velike pesnice, bolcni sa klipa...
I tri tesača od jedne radilice (ili dva rezervna kompleta)
od warburga je postalo tesko naci bilo sta.