Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
</div><div><br></div><div>
<br><br>Pomoć! Šljive su č. lepotice zasadjene pre 2 godine, tretirane redovno jesenje prskanje cuprozin, pa zimsko cuprozin,galmin i cipkord, zatim kubik plus u cvetu i pre dva dana sam prehranu preko lista radio sa wuxal ferro. Ovo što su neki listovi šareni to se javlja na dva stabla mislim da je to šarka i da ne mogu mnogo da učinim ali ove rupice na listovima a negde fali i dobar deo lista to nemam predstavu šta je i čime bi mogao prskati. Za sada takvi listovi su samo na mladim ovogodišnjim grančicama i ne vidim da ispod listova imaju neke larve, bubice ili dr.</div>

Oktopod, zaboravio sam da napišem da sam i 09.05. oprskao sa mankogal 80 + harpun + tonus
Kod mene kući šta god da posadim od mladih voćki, nema boga da mačke ne izgrebu koru oštreći nokte, a ima mačaka keri narep!Da li ste imali problema sa mačkama u mladim voćnjacima šljive ?![]()

Pozdrav svima sa foruma.
Ove jeseni planiram zasaditi još jedno 250 sadnica šljive, od toga nešto top selekcije (Top King, Top Hit i Toptaste) pa me zanimaju lična iskustva o ovim sortama.
A gde ces da nadjes sadnice,ja se ubih prosle godine,nisam nasao
Šljivar, zašto sadiš top sorte, pogotovo što su te cijene?