Motorne testere

Izgleda da vas vasi trgovci "deru" jos vise nego ovi kod nas , jer 365 je kod nas redovna cijena 713 € a do 01.12. je bila na akciji "staro za novo" za 600€, s time da si mogao donijeti samo neko rastureno kuciste bez iceg (bez klipa , cilindra , i ostalog) tek toliko da se vidi da je to nekad bila pila.

Do prije mesec dana sam imao motorku Homelite,motorka je bila extra jaka samo sto je bila velika i preteska pa sam je prodao jer nemam nikakve potrebe za tako jakom i velikom motorkom,e sad trebao bih da uzmem manju motorku pa imam dve motorke u ponudi,da li da uzmem novu Vilager motorku ili da uzmem polovnu Partner 495 motorku,sta bi mi vi preporucili da li uzeti Vilagerovu novu koja nije nekog kvaliteta ali je nova ili da uzmem ovu polovnu Partner 495 koje su dosta kvalitetnije?

Moj savet ti je da uzmeš Villager za tu prvu godinu, a posle da ga baciš i kupiš nešto drugo, radiće ti sigurno tu prvu godinu.

Obrljan94
"Do prije mesec dana sam imao motorku Homelite,motorka je bila extra jaka samo sto je bila velika i preteska pa sam je prodao jer nemam nikakve potrebe za tako jakom i velikom motorkom,e sad trebao bih da uzmem manju motorku pa imam dve motorke u ponudi,da li da uzmem novu Vilager motorku ili da uzmem polovnu Partner 495 motorku,sta bi mi vi preporucili da li uzeti Vilagerovu novu koja nije nekog kvaliteta ali je nova ili da uzmem ovu polovnu Partner 495 koje su dosta kvalitetnije?"

Koliko je stara ta partnerka i u kakvom je stanju? Malo je iztestiraj i ako je dobra i nije matora onda kupuj.:ppozdrav:
Nisam imao iskustva sa Villager testerama pa nemogu reci kako su se pokazale

Ja mislim da cu ipak na kraju uzeti Vilagerovu jer ima i 2 godine garancije na nju,dok za ovu Partner 495 covjek ne garantuje i jos kaze ona je bila pokvarena pa sam ja to nesto sastavljao,tako da cu vjerovatno uzeti novu Vilagerovu nisu previse ni skupe a imaju 2 godine garancije.

jeste stvarno izgleda kao namestaljka ,ali je istina ja imam partnerku 462 u stvari je to husvarna 462 i ima self klining sistem malte ne nema ciscenja vazdusnog filtera

ja dugo godina nisam ni znao da na stihlu treba cistiti toliko cesto , imam dvije husqvarne i nisam radio puno sa stihlom jer ovu svoju koristim samo za ciscenje , sve dok nismo ja i kolega dobili proredu bora a to su sve bili suharci, on je svoju po dva tri puta dnevno morao cistiti , vlazna piljevina joj toliko ne smeta ali ovo je bilo suho ko barut. ali pogledajte jos jednu stvar koja se vidi na tom videu a to je vibracija koliko stihl šeta (ima jos jedan koji bas pokazuje razliku u vibracijama ali se i na ovome vidi razlika)

Ja mislim da cu ipak na kraju uzeti Vilagerovu jer ima i 2 godine garancije na nju,dok za ovu Partner 495 covjek ne garantuje i jos kaze ona je bila pokvarena pa sam ja to nesto sastavljao,tako da cu vjerovatno uzeti novu Vilagerovu nisu previse ni skupe a imaju 2 godine garancije.
Pa isto ti je..kada ti Villager bude najviše trebao, servis ti neće pomoći. Bolje skupi još malo novca, bez obzira što nisi profi, nisam ni ja..isto sam razmišljao kao ti,..uzeo sam i trimer i testeru, oba Villager i sad se kajem.
Na tebi je da odlučiš.

ljudi danas u mr brikolage navatam na akciji partner testere, al na njima pise made in USA a na nalepcnici i ostalom tj uvoznoj deklaraciji made in PRC ! Da li je moguce da lazu, ok nije frka sto se prave u Kini nego sto pise na zvanicnoj crnoj nalepnici made in usa by husquarna sweden a ovamo pise na uvoznoj nalepnici i kuptiji made in kina ? O cemu se radi. Cena je jedva nesto veca od villigera i znam i sam da iako je treca klasa husqvarne da je bolja sigurno od villigera 24. Doduse slabija je za 0.2ks al kad kinezi kazu znam da alzu za ks tj kw.
Ukratko dal vredi to te pare ? Da sad kupujem dao bi 40e vise od villigera sigurno no pitanje dal i tad dobijamo dobru testeru ? Svakako meni treba za 20m godisnje i za vocnjak i tako nesto sitno. Fazon sto za jos 50e vise moze se uzeti najmanji model stilla ? Koji ovde na jugu dizu u nebesa ko golf 2 a siguran sam da ne vredi tolko vise kolko kosta bar amaterima, prfi sumare ne racunam a i oni su posebna kategorija oni zarade 10 takvih godisnje pa i traze vrh.

da postavim i ja sliku od mojih motornih testera
392340_308838612479774_100000609144780_1012692_1311854006_n.jpg

jedna je 041 druga je 044 ova 041 je do sad sekla vise od 40m a druga je letos stigla nisam jos sekao sa njom :ppozdrav:

Ja imam Sachs dolmar 153 Starija je od petnest godina al ni jedna stilovka joj nemoze nista ima 100ccm i 7ks.....Rezao sam sa njom moravski hrast precnika 1.40m

Nazad
Vrh