Prašenje krmača

Gospodine Matiću imate temu koja je otvorena i isključivo namenjena za čestitke.Nemojte ovde to činiti jer zaista nema potrebe. :ppozdrav:
 
9amog6.jpg

slike sa zakasnjenjem od mjesec dana ali sta se moze ne ovoj slici imaju oko 20 dana :ppozdrav:
 
ja nemam slike , naime komsiji je u petak na subotu u noci nazimica ( suprasna 114 dan) oborila ogradu i nestala iz svinjca, trazili se je cijeli dan ali je nisu pronasli. u ponedjeljak psi su ko ludi navalili na kukuruz koji je stotinjak metara od kuce, laju ali se ne ufaju uci unutra , ode moj komso unutra a tamo njegova nazimica i deset odojaka.
 
Tema je izgleda malo zamrla. Danas se oprasila F1 pod landrasom,trece prasenje 10 kom.Slabo,inace je predhodno bilo 2 x 14 kom.
 
Meni se danas oprasila jedna landras nazimica, semenio sam je pijetrenom i oprasila je 12, deset zivih, svi do jednog beli, sto znaci da joj je cista krv.
 
Kod mene se oprasila,3. put,12kom,11 prezivelih,1 zuti,1 crni i ostali beli.Mati sarena(crno~bela) otac pietren beli.
 
Videh ovo crno pa sam malo ... :osmeh:
Di bas sad da budu takvi skoro pa za razanj,kod mene nema nista uskoro da se prasi ako bude bice zrtvovano na Letenci na prolece.
 
Kod mene se oprasile 4 jorkširke u nedelju dana.Krmača 4 prašenje 17 kom a njene 3 ćerke prvopraskinje 14,13 i 10 kom.Pripušten je nerast pietrena.
 
Nazad
Vrh