Jugos
Član
Da da spomonjao sam ja pre nedelju i vise,sad sam naje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i kod mene isto takodukej je napisao(la):Ja sam večeras malo špartao mopedom kroz atar i leptira zaista ima puno. Šetao sam kroz moju soju i u samoj njivi ih ne primećujem toliko ali na lenijama ih ima baš dosta.
Ni najmanje mi nefale leptiri i larve ali i mi smo imali nevreme..... A to za susu si upravu!Prvo su se pojavili na onim lokalitetima gde je 25.maja bilo ono nevreme sa jakom kišom i olujnom vetrom
sta znaci to boci ili staje "boci" ?? Mozda boci pivca salapo 15 komada na jednoj boci
cicimoric je napisao(la):Ovaj leptir se hrani svim biljkama u cvetanju. Jaja najradije polaže na palamidu. Nekada postaje štetan na soji, kada se mlade gusenice sa palamide koju suzbijemo herbicidima, presele na soju.
jhona DERU je napisao(la):sta znaci to boci ili staje "boci" ??po 15 komada na jednoj boci
jhona DERU je napisao(la):sta znaci to boci ili staje "boci" ?? Mozda boci pivca salapo 15 komada na jednoj boci