ssseva
Član
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvo je stanje sa "plamencom" u paprici,ja sam moju oprskao sa coragenom,ima li neko iskustva sa ovim preparatom kazu da utice na sve stadijume od jaja pa do larvi.
Dukat, sadnja od 15.05 od 01.06:
![]()
Čija je paprika dukat.
Jel i ti radis seme za njih?ja imam nekih 50ari ,, dukat,, dr. dusana. javio mi se pre neko vreme , izrazio zelju da poseti svoje koperante. dukat ti je u odlicnom stanju , ima lepe plodove, i dobar prinos. svaka cast. reci mi samo na koju povrsinu imas dukat. pozdrav.
Evo i moje paprike, imala je poprilicno problema sa visokim temperaturama,
malo je niza, ali je solidno rodila. Prva slika je od ranije. Imamo tri plastenika, nije stavljana folija.
![]()
![]()
posto proizvodis seme za ove, reci mi jel imas odvojenu parcelu od pojedinih kultura i da li ti oni prosto traze kako moras raditi i sta vec . poznavajuci dr. dusana pretpostavljam da to mora bda bude prirodno i kako treba. pozdrav sishketu.
Lično mi više odgovara da su slike odmah vidljive u punoj veličini.Pošto na forumu postavljam mnogo slika prvo ih smanjim (ne baš uvek).Koristim ovaj mali progran za smanjivanje slikaMolim clanove da koriste Thumbnail prilikom postavljanja fotografija,jer ovako velike fotografije i jos jedna za drugom nemogu da otvore ni protoci od 5 M/s....