cunami
Član
neznam sta reci vise povodom ovih desavanja osim da jednostavno policija tu nema sta da trazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Видим да су протести осуђени на пропаст..."
Ja nemam takav utisak.
za par dana je guca,to treba blokirati a to mora da bude.
preterujete priljatelju.vi jeste teoretski 100% u pravuВидим да су протести осуђени на пропаст. Недостаје и стратегија и тактика. Што се стратегије тиче сигурно неће бити подршке за повећање откупне цене али за промену режима, можда, може да буде.
Кад је тактика у питању ево неких ситних предлога за размишљање:
- у Београд доћи редовним линијама (ако хоћете да протествујете пред празним калнцеларијама јер су сви на "годишњим баханалијама"::suncanje а тракторе и камионе позајмити са периферије (нпр. код marko22);
- заобићи кордон (комби и аутобус не могу где може тракрор али за формирање колоне потребни су и извђачи и претходница):
- портретисати (фотографисати) чуваре режима (неће им бити све једно, зато се неки и маскирају) па да се види ко туче народ;
- видим да су се концентрисали у "чеп" а неко сигурно има цистерну за осоку (мислим да је домет "топа" за растурање 30 м) па поливати из позадине...
zanima me priljtelju u kom skladistu vi i vas kum cuvate malinu?trazimo da nam neko da pare od koga pa drzava nema ni za sebe hladjacari nemaju vido sam svojim ocima pred berbu i pisao na ovom forumu imaju jos robe od prosle godine, opominjao sam sve,govorio da je cena mala da se proba saprodajom na pijaci a ond usluzno zamrzava i niko me nije slusao zato podrzavam protest ali cu da radim po svome drugacije od mase koja kad dobije 250 dinara po kilu ko pre par godina takodje protestvuje i oce 3 eura i nikad nije zadovolja okrenimo se savremenm radu "sam svoj gazda" i udruzimo onda takva nasa ganzistva u savremene zadruge i pravimo nase hladnjace ko svi po svetu seljaci sto rade tad vise necemo biti smrznuti ko g***** na prtini i na vetru i vise ce nas postovati i drzava i hladnjacari i prijatelji i neprijatelji meni iduce godine stize jos jedan hektar na branje i posadicu jos dva gde sam uzo zemlju u zakup i nastavicu ijopet da zamrzavam moju malinu u javnim skaldistima i tako postati onaj koga vi nevolite znaci "hladnjacar" a kad prvi put sam izvezem svoju sopstvenu malinu u inostranstvo (a vec su me kontaktirali neki francuzi oko mog mikera) ondacu i "tajkun" da postanem bolje to nego da u grupi vristim po ulicama i trazim da mi "neko" plati vecu cenu ponavljam pare se zaradjuju i cuvaju ili ulazu a ne dobijaju od nekoga
Ne radi se o tome dal imas pravo ili ne ...al to je jedan od nabrojanih mehanizama kako da obezbede glasove ...(ja znam neke koi nemaju pravo al su dobijali ... i sigurno ce dobiti a nemaju pravo ... a Vi mozda cu ih dobitia sto neko rece ranije "Dali su nam subvencije i obezbedili sebi glasove" ja spadam u one koji imaju pravo na subvencije i mozda cu ih i dobiti, ali NEMA SANSE da dobiju moj glas ni za troduple subvencije od ovih koje daju.