Tanjirače

Nije bas dzabe 300e mi trazi na licu mesta, ali imam posle jos dazbina. Ja se nadam da za 800e mogu da je doteram kod mene kuci.

Nord Armi. Ti kad kupis kamion , ja znam da ces mi ti voziti dzabe , zato sto sam ja tvoj kolega sa ovog foruma , a do tada ja moram da placam isto kao i svaki drugi. E sad da je mnogo, mnogo je ali ne pitam se ja.

Mitar 88 . Ne znam tacno , jer nisam brojao. Evo pokusaj sam da izbrojis. Ja sam izbrojao 11 na jednoj osovini. Znaci 22 diska.

Na nju je interesantno to sto ima ovaj tocak pozadi.

Dva čoveka mogu prevrnuti , nemoraju biti kršna . Samo staviš iza nje nešto da ne krene nazad . Uhvatite prednji kraj i podignete do vertikale , onda jedan ode sa zadnje strane da je prihvati da nebi pala , a posle prelazi i drugi sa zadnje strane . Nema nauke . Puno lakše se radi , provereno .:ppozdrav:

leskovacke 20 diskova (a i oltove) jos uvijek mogu sam , samo jedan bagremov kolac i podmetnute gume da ne tresne previse o tlo pa da bude vise stete nego koristi.

evo i moje olt 20 diskova imam i jedne leskovacke ali te su kod sogora jer ih trenutno ne koristim

v4a.jpg

v3.jpg

v5.jpg

v7.jpg

i odlicno napravi , jedino ferac onda bljuje vatru na ispuh. to je moj home made uradak bez ikakvog tokarenja ili glodanja,

A kako se valja , jer tanjiraca malo oce da kupi na sredinu? Mene je oduvek zanimalo ovo pitanje koje sad vama postavljam.

to je bio i glavni razlog sto sam ga isao raditi, a kako mi je islo sve od ruke onda sam dobio volju i napravio dva , mada se i sad osjeti malo i to ako bas gledas ali ne vise kao bez valjaka. taj kup se moze izbjeci i ako kod zadnjeg prolaza skratis toplink tako da zadnja baterija ide sam par cm u zemlju a prednju skosis za par rupa ovisno o tanjuraci na lemindovim mi je bilo dovoljno jedna rupa a ovima moram dvije.

Kakve su tanjurače od TANJIRAČA KOMERC-a ? Dakle mislim na ove:

http://www.poljomehanizacija.com/tanjirace/vucene-tanjirace/

Inace me zanima kupovina polovnih OLT S.T.T tanjurača ali ih nigdje ne mogu naći, jel zna netko gdje u Srbiji bi mogao to naći polovno ? I kakve su cijene kod ovih sto pridaju nove za 5,5 metara i 60 diskova, 18,5 razmak tanjura ako netko zna otprilike. Kakva je kvaliteta u odnosu na OLT ?

Hvala

Nazad
Vrh