Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dino je napisao(la):
Ja nadjoh na internetu ovu sliku i vidi se da su jako slicne samo shto ova ima jachu sivu boju a ona moja nema takodje sam se susrijetao da ima isto ovako rasporedjene sare samo mjesto sive ima crvenu boju.Ali nije ni bitno ja ne gledam zeca po tome da li je lijep ili ne.Eto ova zecica mi se kad sam je kupovao nije neshto svidjela ali sam je kupio i udebljao i sada mnogo bolje izgleda.
žećo je napisao(la):duba
E sad se nesjećam dali ti ili smoky, ali netko mi je spominjao sivu boju na leđima kalifornijskih.Imam u jednom leglu starom 14 dana(kalifornijski) jednog maleckog sa sivom bojom zadnjeg djela tjela ali ovaj tvoj je baš siiiiiv
dino je napisao(la):
Da li mi neko moze reci koja je ovo rasa zeca.Ovo je slika kad sam je tek kupio i tad je bila jako mrsava ali sad sam joj kilazu sveo na normalu hranio sam je jache i davao neosulfoks p.Ali sam izgubio fotoaparat pa je ne mogu sad slikati i onda sam uzeo ovu staru sliku.Veliki pozdrav