@srb1n
Vidim da ste jako nervozni
Evo, kad vec analiziras mene red je da i ja kazem sta sam, prostom dedukcijom, zakljucio iz tvojih postova..i da naglasim da je ovaj post namenjen ISKLJUCIVO TEBI jer si uzeo sebi za pravo da analiziras, potcenjujes i vredjas inteligenciju svakog normalnog i postenog proizvodjaca na ovom forumu citave tri godine.
Ti nikakve veze sa Beogradom nemas i ako se predstavljas kao Beogradjanin.(u nastavku posta cu da ti objasnim i zasto je to tako).
Ni tvoji roditelji nemaju nikakve veze sa Beogradom jer da imaju imali bi i svest da ti pruze formalno obrazovanje (ako ne znas sta oznacava termin "formalno obrazovanje" ukucaj na Googlu)za koje si sam rekao da ga nemas ili eventualno pripadas jednoj manjinskoj grupi koja je (neopravdano) izopstena iz drustva a u kojoj se obrazovanju ne pridaje neki znacaj..
Znaci sama cinjenica da si bez obrazovanja "pusten niz vodu" da fizikalises u malinjacima i u hladnjaci meni govori vise nego dovoljno odakle dolazis, odnosno da ne dolazis odande odakle si napisao na svom profilu.
Prica kako "ulazes u sebe i svoje obrazovanje uz pomoc porodice i prijatelja" je cista glupost jer onaj ko nije imao svest da te skoluje kad je trebalo nema svest o vaznosti skolovanja ni sada.
A tvoja prica kako sada "ulazes u sebe, ucis strane jezike.." opet govori da nemas u koga drugog da ulazes odnosno da jos nisi nasao "srodnu dusu" sa kojom bi zasnovao porodicu sto opet nije nista cudno u Evropskom Bangladesu poznatom i kao Srbija jer ovde covek od 200e "plate" ne moze sebi da priusti ni postenu sahranu a kamo li svadbu i zasnivanje porodice.
Razlika izmedju postenih i vrednih ljudi i tebe je sto oni nemaju komplekse niti im je bitno da isticu da su "iz BG-a sa referencama i vezama od ministarstva do NVO, sa kontaktima po celom svetu..itd.." niti ce da provedu tri godine pokusavajuci da ubede narod da su "svi drugi glupi a samo sam JA pametan".
U zadnje dve godine si sa ove teme(malina) svojim autisticnim ponavljanjem jedne iste price OTERAO barem 10 ljudi koji su svojim pisanjem i savetima doprinosili temi od @Markonatora, @Slavisa 74, @sasabrdy.mladeno, @djadjo74, @slavisa0101, @vilamet2012, @Frambuesa, @Ariljac80...i da ne nabrajam ima ih jos dosta cije sam postove i savete rado citao kao sto su i @pole i @Zoran55, koji sada retko komentarisu ili ne komentarisu uopste, na "putu" da ucine isto i dignu ruke.
Po meni ti si najgore sto je ovoj temi moglo da se desi jer si ubio svaki pokusaj smislene diskusije i ovo je moj zadnji post upucen tebi jer iskreno od svih nas na forumu dobio si mnogo vise paznje nego sto realno zasluzujes.