dragan.kovacev
Član
Kako se proslo sa Sindzentinim hibridima koji se prskaju sa expresom, verovatno je neko imao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je bio dobar samo je previsok pa pada ispred kljunova. Rod je solidan, seme je jeftinije, hemija bagatela tako da je on naj bolje platio ove godine, mozda mu jedino Kondi parira posto je nesto prinosniji.Kakav je Le99?Le25 je kod mene dao 2200,jesam koristio sam jeftinu varijantu expresa i mogu da kazem odlicno je uradilo posao . Malo se cicak provukao, ali nista znacajno.
Nada poslednja umire.
Imali smo Sumiko,na tri parcele.Rani je hibrid ,bio je zdraviji od kondija i kupave,imao je manji prinos od kondija a veći od kupave.Za njive koje imaju problem sa korovima ili samoniklim suncokretom ,je dobar.Hteli smo da probamo Subaro ali ga nije bilo u prodaji ,barem u našoj okolini.Kako se proslo sa Sindzentinim hibridima koji se prskaju sa expresom, verovatno je neko imao?
Vrlo lep prinos koji govorri da i redji sklop i velike glave znaju dati prinos a ne samo sitne....ili gresim??Ovršen LG 56 65M
-u jesen pred oranje 3x15 100kg/kj
-setva 11.04 na 25cm
-prskanje 13.04 Terbis 1,4l/kj na crno
-špartanje 2x
-žetva 31.08.
-vlaga 9,3%
-primesa 3,5%
-prinos 2252 kg/kj po JUS
sa gubitkom napad golubove
Imao jedan isti ali znam samo hl preko 43.Komsija imao NS Konstantin preko 2t po kj.
Kosio sam i ove god. Fushiu kod suraka sa osnovnim djubrivom Map 100kg/kj jesenas i An 100 kg kj predsetveno, visok 2.5 m i jako nezgodan za kosenje sa 142! Prinos solidan do 2100 kg/kj dok Neoma kod mene sa samo 100 kg/kj Ureje prosek sa 17.5 kj 2180 kg. milina za kosenje.Priveo kraju skidanje suncokreta,ostalo jos 7kj jos je poluzelen,hibridi su bili SY Kupava i Fusia,Kupava je ok lepo vaze problem je sto hoce da polegne,njen prosek je oko 1950kg/kj,Fusia je ekstra suncokret,lako se radi,ne poleze,voli i mrcine od zemljista,dosta je teska i ove je godine odvalila 2250kg/kj prosek,tako da ubuduce sejem Fusiu i Imeriu.