Krastavac salatar

  • Začetnik teme lakan
  • Datum pokretanja
Torlak, al moze na otvorenom da se radi?
al probao neko?
 
Šta može biti uzrok da se stabljika rascijepi na krastavcu a sorta je Caman RZ.
Do sada nisam imao ovakav slučaj šta se može napraviti ili pustiti da se sam zacijeli, to se počelo javljati poslije ovih kišurina i lošeg vremena.


 
To sam primecivao i kod mene.
Iskreno ja nisam pridavao paznju tome i nisam primetio nikakve posledice zbog toga.
 
Nagli porast poslije puno kiše pa grane sunce - korijen radi maksimalno, prekomjerno vode i hrane u biljci, stanice rastu, kora stabljike ne stigne pratiti rast - isto ono što se događa sa djecom u pubertetu - nagli rast kostiju, mišiči ih ne stignu pratiti, pa se žale na bol u nogama i rukama.I nakon nekog vremena sve se od sebe samo sredi.
Tako bude i sa tvojim krastavcima.
 
Pozdrav za kolege,naime radim odredjenu povrsinu krastavca salatara na otvorenom,kpk i folija i niski tuneli.sorta Adam,ali su mi plodovi a i biljke bledi,nema onu tamno zelenu boju,prihranjujem yarom,pa posle ruska 3x16 kroz sistem...Imate li neki predlog sta uraditi,tj sta mu fali,napominjem,nema onu tamno zelenu boju,nekako je svetlo zelen,a takav tesko ide u prodaji.
 
"Istamburan" .2 minta pre kiše prikolica sa semenom parkirana u šupu.



 
Da li je ovo od hladnog vremena, temperatura pri tlu je bila 1,5 stepeni. Nisam gledao rano ujutru koliko je u plasteniku, pretpostavljam da je bio 6-7 stepeni.
slike.php
[/URL] [/IMG]
 
Nazad
Vrh