Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma problem je sto moram raditi prenos na moje ime.Ja ne znam koliko to kosta da se napravi kao da radim u zakupu mada mislim da je procedura isti i kao kad prebacujem na svoje ime?znaci katastar+plati+ugovor+plati+notar+plati=100e Da li mi se isplati da njiva koja je odkupljena da se ne prenosi nego se pravi ugovor o iznajmljivanjuj ne znam dovoljno zakon ko zna neka napise.Ja bih voleo da to zavrsim ali da im dajem tolike pare za prenos jedne njivice ne pada mi na pamet!Barem ne dok ne pocnem sa proizvodnjom pa ako se bude isplatilo onda cu izdvojiti i za to novac.
Komercijalno gazdinstvo je ono gazdinstvo koje ima nameru da koristi subvencije, ali ne mora da uplacuje PIO (jos uvek). Tako su meni objasnili u psss Vrsac.
Nije tačno! Ako nemaš zemlje u vlasništvu,nema na osnovu čega da te duže! A ako imaš u vlasništvu,a nisi zaposlen,duže te i ako nemaš gazdinstvoTi ne moras da uplacujes PIO ali oni te duze za PIO od dana kada je gazdinstvo zavedeno u registar. Kada se nakupi lepa suma sa kamatama, ide prinudna naplata.... Nije se igrati vise sa tim.