Nikad ovako !

Ocekujem da ce ga brzo naci kao sto to i ide u zadnje vreme.Cak i da je se zabunio oko parcele a sto moze da se dogodi, video je veliki suncokret a to sigurno znaci da nesto nije u redu.
 
Poslednja izmena:
to nije moglo da bude slučajno,ko zna šta se tu dešava i ko je kome ostao dužan neku uslugu :haha:
 
Jbt jos je i uvratine covek odradio jako pedantno odradjena njiva!Nesto postoji nekome se gadno zamerio naplata stigla na red!
 
Moze svasta da mu se nakalemi, krivicna prijava , narocito drsko ponasanje, ostecenje tudje imovine, povreda tudjeg poseda......Ono sto je problem je sto je ovo Srbija, da je npr. negde u pravnoj drzavi zna se sta bi bilo.
 
Jedan poznanik je otisao pijan na nocno oranje i preorao svoju psenicu,kaze izgledala kao trava a bila zima,pa nije ni izlazio iz traktora.

Nego sad gledam na FB jedan decko preminuo i ladno mu pisu po zidu i izjavljuju saucesce...
 
Ahhaahah, kristal, pa nama se to desilo. Uhvatili pola nase a pola komsijine. Srecom nije velika njiva - nesto manje od jutra.
Ali ovo sto se desava je u najmanju ruku strasno. Pomislim da bi sutra neko od nas mogao da se nadje u toj kozi. A sto mindjusar kaze bez akcije nema ni reakcije pa se vodjen tim ne bojim za sebe. Mada... ko ce ga znati.
 
Nazad
Vrh