Koje je snage taj trimer?
Danas sam video u radnji trimer marke springer,spenger ili tako nesto. Kosta 15ak hiljadarki, kaze mi drug koji drzi radnju da je bolji od villager-a i da se proizvodi u Odzacima cini mi se.Posto mi je to neki max budzet za trimer, ima li neko iskustvo sa ovim?
Koje je snage taj trimer?
Ne znam, mislio sam da cu na netu naci sve detalje ali nista ne nadjoh.
M kani se toga. To je vjerovatno neko kinesko sr...e s domaćim naljepnicama. ko što znate da svaki proizovod iz kine možete naručiti s vlastitim logom i markom. samo naručite jedan kontjener.
Ma da kinesko sranje!imas i villagera da nadjes sada na akciji za 16 17 hiljada i da nerazmisljas!
Ok. I mislio sam da uzmem bc900, samo me ovo malo pokolebalo.
BC 900 je i jeftiniji od 16000 , moze da se nadje i za 13 000 -14 000
Pozdrav,
pretragom postova nisam *naleteo* na komentare vezane za DOLMAR-ov trimer MS 430-U. Nudi mi ga ortak vrlo jeftino a i probom trimera nisam primetio neke nedostatke.
Hvala, unapred !!
Strah me da kad poludim, ni moji najbliži neće to primetiti . . .
1,27kw 42,7cm3. Nije to losa masina jos i ako je povoljna i ocuvana nevidim razlog da ga izbegavas kod nas je oko 30.hiljada nov.
Nova serija kvarova na 1900x.
*ovno mi pravi probleme od kada sam ga kupio.Osim što mešavina kipi na ono kinesko njesra od gumice na rezervoaru,sad se izvukao i starter kanap..a taman sam krenuo da sredim travu oko bašte.Postoji li način da se to sredi ručno?Pokušao sam da odvrnem šrafove kojima je stegnuto kućište startera,ali su ga tako manijački zavrnuli da krstastim šrafcigerom koji imam ovde na placu, mogu samo da s*ebem šrafove.Garancija mislim da je istekla,GODINU DANA GARANCIJA, na Svinjadžer je i 20godina garancija malo,tačnije cenim da će se raspasti u roku od dve godine,što je sasvim korektno ako se uzme u obzir odnos cena : kvalitet.
If Chuck Norris would have been a spartan, the movie would simply be called 1.
prodao STIHL fs 55 (2006.god.) za 150 e,danas pazario STIHL fs 90 (2010.god.) za 250 e
talenat je osecaj za meru
Jel 4-mix ili standardni? Neka te sluzi kao i prosli pa da ga zamenis za 130 i tako dalje![]()
4 mix,samo prede...![]()
talenat je osecaj za meru
Samo neka prede i dugo sluzi![]()
dejan 351 (04-05-12)
Prosto neverovatno,zvao sam sve koji trguju sa polovnim trimerima i niko nema nista .
Jel ima neko frezu za stil trimer? Zanima me jel moze da se koristi za okopavanje oko voca i jel tesko raditi sa njom i za coveka i za trimer.Hteo sam trimer da kupim samo zbog toga.
Bolje kupi manji kultivator i zavrsavas posao. Ima da te sluzi dugo i neces se muciti a uz to prodjes i jeftinije.
xsale, samo BEŽI od Svinjnjadžera,nemoj da te Mujo i Haso nabede da ga uzmeš,jer ćeš sa njim,u najboljem slučaju,proći tako da ćeš jednu sezonu raditi bez većih problema,a posle toga,ako ne i odmah,ćeš gorko zažaliti što si bacio 200e,jer sam negde,uzgred,primetio da taj Svinjnjadžer model,osim što kosi travu i seče drva,ima opciju i za freziranje..:D
Za taj novac ćeš kupiti polovan IMT506,juče sam frezirao,tačnije orao:) baštu,ukopavao sam ga u zemlju(koja je prilično rastresita), nema za*ebancije,to kad Nemac napravi,a Srbin sklopi..:D to mora da radi.Šalu u stranu,moj ti je savet uzmi IMT506,nećeš zažaliti.Ćak i ne troši mešavinu kako sam mislio da će da troši,štaviše..iznenadjen sam potrošnjom.
Moja ocena za IMT506 je 10/10.
Imam vec frezu,imam i onu sto se kaci na traktor,ali one mogu samo pored spalira,a ovo na trimeru sam mislio da koristim umesto motike ,tamo gde ove freze ne mogu da dohvate.
@ TheBigBang Naravno da necu uzeti Vilagera ni bilo sta sto je za "jednokratnu " upotrebu.Kupio sam Stil motorku pre skoro 30 godina i jos radi perfektno,sta mislis koliko bih Vilagerovih testera do sad promenio,I opet kad odem da radim volim da zavrsim sta sam poceo odjednom,a ne da pravim pauze kod majstora.
xsale,baš tako..evo ja juče krenuo da sredjujem baštu i hteo sam pre freziranja da pokosim travu (livadu) oko bašte, i pošto sam se grdno prevario i uzeo Svinjnjadžer-a,prošle godine..misleći da mi ne treba ništa bolje,za moje potrebe,sada se gorko kajem,jer ne mogu da se setim kada sam nešto radio sa njim,a da mi nije pravio svinjarije.Uzalud je što motor radi,kad ti mešavina kipi na neko kinesko njesra od gume.Juče trgnem da ga upalim, izvuče se starter kanap u kompletu..i umesto da odradim taj sitan posao,više vremena sam izgubio,popravljajući njega,nego što sam efektivno radio.
Ja imam neki INTAKE crveni trimer. Kupio polovan prošlo proleće za 90 evra i nikakvih problema. Mali je i lagan ali opet fino snage a stavljena je velika glava i stavljam deblji silk. Odradi i po dva sata bez odmora, samo par minuta dok se vratim nazad i ponesem flašu sa gorivom kad nestane u rezervaru. Usija se da možeš da se oprljiš tamo gde je spojen onaj štap za motor ali se motor ne istopi. Šta ću kad nemam vremena da se odmaram u hladu. Ma japanci su čudo.