Kao prvo ne vidim svrhu ovakvog postovanja, za ovakve stvari sam dobio 17 negativnih bodova, ovde smo da jedni pomognemo drugima, niko ne može sve da zna, prema tome mislim da ovakve komentare treba izostaviti.
Hvala vam kolege, sutra ću otići do prodavnice i dalje je pod garancijom !
Čitajmo da bismo naučili. Naučimo da bismo menjali Srbiju na bolje !
Pozdrav svima.Treba mi pomoc oko trimera.Koliko bih mogao da kosta trimer Oleo Mac 755 Master polovan sa trokrakom,cilkularom(dali se cilkular montira kada se skine trokraka) strunom,uprtacima...
Koje su karakteristike,snaga.....
Dali ga neko ima i kako ga sluzi...meni je nepoznato..
U napred zahvalan.
Ko tebe kamenom,ti njega plamenom....
profi masina
http://www.oleomac.rs/
Snaga (KS): 2,8 Težina (Kg): 8,5
polovan oko 300 e
talenat je osecaj za meru
Djole71 (11-04-12)
Ma ja se nesto spremam za polovnu i proverenu marku. Imam lika u selu, drzi servis i kod njega se nadje po neka testera ili trimer generalno sredjeni i na prodaji jer je gazda dig'o ruke, skupa mu bila popravka.
Gledah ove Oleomac i nigde ne pominju cirkular cak ni uz ove profi.
@anthrax
Oleo Mac 755 Master ,ima cilkular....
Ko tebe kamenom,ti njega plamenom....
Imam Villager, isti model koji imaš i ti i tvrdim da je Villager extra proizvodjač,a to što ti curi,preliva i kipi benzin na rezerovoaru je razlog jer ne umeš da rukuješ mašinom, nije do Villager-a već do tebe!
Bio si jedan od prvih koji je bacao prašinu u oči svima koji se usude da pomenu da je Villager krš neopevan..a sada kada si isto to iskusio iz sopstvenog primera, pokušavaš da budeš oportunista, što zapravo i jesi.
Poslušaj moj savet i kupi još jedan model, isti takav, za slučaj da poskupe, ako ti se recimo, taj pokvari, što je praktično nemoguće..da imaš još 1 u rezervi, za delove![]()
If Chuck Norris would have been a spartan, the movie would simply be called 1.
u valjevu ima servis wilager trimera ovlašteni i prodavnica delova, imaju sve delove pre par dana sam sredjivo moje za sezonu i rešio izmenuti sve gumice i membrane u karburatoru gume do rezervara i hteo sam jedan nosač glave treba ga imati u rezervi a ne da tražim kad odkaže.Nazovem ih pitam za radnju kako da nadjem pričam šta treba,ljubazna trgovkinja kaaže ima hoćete li da vam zapakujemo i pošaljemo kurirskom poštom da ne dolazite ovde 70km.Tako i uradim sutredan zove citu exspres gde kuća sve poslato kao po dogovoru.
http://img229.imageshack.us/img229/596/jjfz4.gif Rodio sam se nesretan živim da bi se usrećio.
Nisam se kolega stigo ranije javiti za parcelu te velicine uzmi 500din slobodno, ako taj vlasnik nije u stranju da to parce sam pokosi.Inace gorivo je uracunato u cenu.Za informaciju ponovicu imam Villager bc 900 i sa njim radim vec 3 godine kvarova nisam imao osim spulne gde se najlon namotava.
Tintoreti (11-04-12)
nadjo sad jedan na netu jel neko imao ovaki http://www.nonstopshop.rs/i-12570/be...vukorov-mac-80
---------- Poruka napisana u 22:51 ---------- Prethodna poruka je at 22:49 ----------
ja za 1 hektar lešnika uzimam 100 evra za jedno košenje ali sad moram dizati cenu ne isplati se.Po toj ceni sam počeo kositi kad je obična dnevnica koštala 10evra a sad je obična dnevnica 15 evra
---------- Poruka napisana 12-04-12 u 00:26 ---------- Prethodna poruka je 11-04-12 at 22:51 ----------
http://www.takolako.rs/user/aparati-...1_0_0/item.jsp
http://img229.imageshack.us/img229/596/jjfz4.gif Rodio sam se nesretan živim da bi se usrećio.
Kolega TheBigBang molio bih vas ako može bez ovakvih komentara.
Ako imate da mi kažete nešto pametno uradite to ili preko pp ili preko komentara u određenoj temi. Ovde ima ljudi koji zaslužuju mesto na ovom forumu, ljudi koji hoće, mogu i žele da pomognu i oni su pravi članovi foruma. Mogu da zahvalim Bogu i roditeljima koji su mi omogućili da imam sve što poželim, ali sam skroman i ne želim da preterujem. Kada mi bude trebala profesionalna mašina, kupiću štil ili huskvarnu, do tada ću da radim sa kinezom, za mene nije dobar već odličan, ljudi za patike daju 15 000, nose ih par meseci i bace, dao sam za trimer oko 20 000 i radi dobro već dve godine, ako ste se vi opekli, ostavite nas ostale da se patimo, a moje komentare ubuduće zaobiđite, ako nemate nešto pametno da mi kažete.
Bio sam juče do ljudi kod kojih sam kupio trimer, rekli su da ga donesem pa će pogledati, verovatno će samo zamenuti gumicu, savetovali su mi da ne silikonišem ništa već da donesem da oni pogledaju pošto je još uvek pod garancijom.![]()
Čitajmo da bismo naučili. Naučimo da bismo menjali Srbiju na bolje !
Strašno..
uzgred, ..a je l' komšije kažu da si fin jer baki sa prvog sprata izbacuješ smeće?
(kako divan mladić, zaista).![]()
Blago vama, šta bih dao da imam vaš mozak, bar 5minuta..samo malo noge da protegnem![]()
Al' si se primio, ki tele na detelinu, diši malo!
juce probudjeni trimeri i kosacica
glavne uloge:stihl / husqvarna / tomos kosacica / jedan magarac upregnut
rezultat: 25 ari,dvoriste i staze
epilog:od jutros kao da su me obdareni crnci...
talenat je osecaj za meru
'Ajde , 'ajde sta si se opustio celu zimu si odmarao. Sad je vreme da se vraca kondicija za kasnije radove
![]()
Zajeba me ova kisa nacisto.![]()