igor-lucic (04-04-12)
B
y topoline at 2012-03-09
evo slike i moga deutza m620 120 kw
igor-lucic (04-04-12)
daj jos koju sliku.
Ovo je jedana od cenjenijih marki traktora. Ovo je po meni pravi izbor. Daj jos neku sliku.
odlican !!
i ovaj djed se isto divi pili![]()
...ima dana na te ne mislim,
život stisne, pa zaboravim,
al' u srcu uvik tvoj je lik,
još se nadam, vratit' češ se ti...
Oltovac Koliko te izasao m620? ? ?
Ima li neko iskustva sa ovim traktorom http://www.polovniautomobili.com/ogl...z-fahr_100_06/
Cena mu je dosta pristupacna + prednja utovarna kasika, a generalno gledano ne deluje da je u losem stanju. Kakav je na potrosnji i kakav mu je menjac, da li mu je boljka kao i kod torpeda?
Slike sa današnjeg terena negde u Bačkoj.
![]()
Sta mislite o ovome agrotronu, 130 ks, 4400rs, 97 godiste, 22000e ? Da li cena odgovara stanju? Pretpostavimo da nije smanjio sate
http://www.mojauto.rs/polovni-tarkto....30-s_1997_god
meni se cini da sati nisu skidani,jedino je problem ko ga kupi odma treba stavit nove gume
...ima dana na te ne mislim,
život stisne, pa zaboravim,
al' u srcu uvik tvoj je lik,
još se nadam, vratit' češ se ti...
Lepo izgleda...nisam pitao na sajmu koliko kosta nov od 130KS?
Evo koja slika od deutza koga smo zagledali
![]()
Ko ga nije zagledao, jedva su me isterali iz njega![]()
![]()
Jesti stroj da imam para kupio bi ga odma.
Da li se samo meni cinilo da je u tom traktoru sediste postavljeno nekako visoko u odnosu na soferku ili je soferka suvise nisko?Vrat bi usinuo da bi gledao kroz staklo napred.Ili jako treba spustiti sediste ali onda ne odgovara nogama.To sam primetio samo na agrofarm-u dok se u vecima normalno sedi,ili se to samo meni cinilo...
Prva,druga,kuplung treca-ruski ti je menjac sila...
Spajki Jeste tako je, dosta ljudi imaa problema s tim sto je traktor malo sav nabijen, pogotovo ja koji sam visok 205, ja bih tu jako tesko nasao dobru poziciju za sedenje.
@Muccobieno zato i postoji siber,nece ljudi da trose materijal i povecavaju kabinu.![]()
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
Kao onaj iz maratonaca,od Topalovicevih!
Ja imam problem za vase resenje!
A kad padne 30 cm snega? Necu i onda da guram glavu kroz siber. Zbog toga volem ove SSSR traktore, a Za oraca ce jednog dana svabo doci, S tim da sto veci traktor, to i kabina dobija po malo na dimenzijama. Time nece biti potrebe za siberom, i rokanjem po menjacu![]()