Pumpa je jako slicna ili mozda i ista ali sa pumpom od golfa trojke 1.9 td(ne tdi)
Da li se meni čini ili je ova PVP ista ili ipak slična sa PVP na Golfu 2?
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
Pumpa je jako slicna ili mozda i ista ali sa pumpom od golfa trojke 1.9 td(ne tdi)
Pumpa jeste slicna ali nije ista. Tako kazu bosisti.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
BOGA mi ista ko na PERKINSU I CAT C4,4 to su isti motori na mnogim telehendlerima,
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mili Boze sve su zene iste napiju me pe me iskoriste!!!
Špricera snaša i tamburaša!!
A zna li iko gde ima tih motora rashodovanih?
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Da li znate gde bi mogla da se odradi izduvna grana za traktor? Treba mi za yto 904.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Gocem indjija mozda?
Pitao, rekli ne rade.
Da li neko zna nesto vise o ovim pumpama, znam da su od fap-a, ali ne znam nista vise. Koji je kapacitet, pritisak, na kojim obrtajima rade?
![]()
Rašo šta se desilo grani?
Puca na ktaju gde se srafi ona krivina na koju ide auspuh. Varena dva puta, drzi par dana i opet popusti. Da li mozda odgovara od nekog drugog traktora?
Stavi laksi auspuh...
Ne verujem da odgovara jer je to Hari Ricardo motor a ne Fiat ili Perkins kako mnogi misle... Izbaci auspuh sa strane a spoji ga sa fleksibilnom cevkom i nema zime.
Pozdrav ljudi, da li znate na kom perkins motoru od 41-42 ks ima slican 'ladnjak.
Treba mi za mf31
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Ja bih da pitam da mi neko kaze kolika cena bi bila za jedan skoro nov IMT 539 sa 740 radnih sati a 2005 godiste...zna li neko koliko bi bila realna cena
oko 4000e.Имам једног таквог годину млађег.
Ми нисмо вером и језиком једно са Србима и Србијом него смо кост од кости српске, једно по духу и судбини. Одлучили смо да једно будемо са Србијом без услова, без преговора и без поговора”.Јаша Томић
"Раскомадани српски роде, опамети се да би се ујединио и тако опстао на овој страшној историјској ветрометини! Одбаци оне који ти муте памет, продају те буд зашто, претварају те у роба!" Светозар Милетић.... Република Српска.....
Koje brave kontakt i za paljenje da uzmem, a da su kvalitetnije?
Termometar isto moram da menjam.
Za imt 558.
Bravu paljenja uzmi ili rusku od 82_t40 ili rucku kao rajkovica
Kontakt uzmi India MINDA
Termometar TELEOPTIK
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mili Boze sve su zene iste napiju me pe me iskoriste!!!
Špricera snaša i tamburaša!!
miksan (08-07-18)
Ako je ovo sa donje slike, to svaka tokarsko-glodacka radionica napravi, ali mora negdje ici na poboljsavanje.