ona siva ??
ma on 2.2 spremac i ne oseca :D samo leti po njivi!!
e a moj je prvo bio bez kabine par godina,pa su mu oda stavili onu siroku sivu kabinu Orasije (ja mislim da kolega kloki ima takvog)
Jbg nemam trenutno sliku da postavim.![]()
![]()
Nije al' može!!!
ona siva ??
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
da ta siva siroka,vrata joj se otvaraju na kontra stranu od obicne,ima gore ventilaciju i grejanje.
po meni dosta komfornija i preglednija od obicne
Nije al' može!!!
ima i fabrickih sa ventilacijom
ujakova je fabricka i zadnje staklo ima metalni ram a bocni prozori se otvaraju sto je dobra stvar :D
ima u selu 2 560 sa sivim ali drugacijim kabinama jedan ima sa kontra vratima ali mi izgleda da je po velicini ista kao moja samo je siva i ima kontra vrata i ovakav http://poljoinfo.com/proizvodaci/imt/510/ e dal je to rucna izrada??
ja mislim da je rucni rad
Nije al' može!!!
i meni tako deluje...
jel imaju neku prednost kontra vrata??
pa kako nebi imala!! Kad vozis po ulici sa otvorenim vratima imas vece sanse da pokupis nekog ili nesto usput![]()
![]()
pa ne znam stvarno mozda je malo lakse iskociti napolje,jbg sve je stvar navike
Nije al' može!!!
Sta su Utility traktori sto ih svi proizvodjaci traktora ( strani ) reklamiraju na svojim sajtovima i kakvi su ti traktori u brazdi? Ili sluze samo za rad sa utovarivacom i lake poljske radove ?
Jonny*89
Najveci obrtni momenat po meni , i mozda najmanja potrosnja na 2000 . Nedimi jer mu turbina da dosta vazduha za sagorevanje itd
Examine your options considerate consequences and make decision
565 ima menjac 3+1 x 2, nema 5+1 x2, znaci isto sto i 560 samo sa DM motorom, tj direktnim ubrizgavanjem.
![]()
“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
Ja bi uvek pre zetora, normalno da nije krs.![]()
Zna se! Ako traktor onda Zetor!Citiram: abro
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
tri brzine i to jos nesinhronizovane,pa i nije za pohvaliti mada kada vidim IMT 565,nekako mi lezi na srcu.
a 577 ?? :D
:D :D :D Bolje 577
Gas je spas
pa za 577,ne znam,za pet konjskih snaga da dam 6000eura nego za 565,tako stoji razlika u R.SRPSKOJ
taj 577 bi trebao imati veci motor(s46 ako se ne varam) a 565 ima dm34/t,5 brzina,spoljnju hidrauliku...
Ali puno znači i 565 ne može se uporediti sa 577 veruj mi.Kao da je jači 15ksCitiram: vedran R.srpska
Gas je spas
NA vjeruj da tacno neznam ali kada sam cito o IMT-u,cini mi se da sam procitao da 577 ima 70ks.
a kod nas stoji imt 565 36000km ili 18400eura,a 577 47000km ili 24100eura to ti dodje razlika 5700eura mnogo brate
da 577 ima 70ks,al vidi realno ima veci motor,vecu masu... sto mu doprinosi da rasterecenije radi a i moze vise snage da izvuce
pogledaj mityoo ima ursuza od 80ks i vuce plug 5*10,a rus ne moze iako je iste konjaze jer je laksi za tonu-dve pa proklikava,tako i ovo dosta je jaci 577 od 560-565