milan sava (05-01-17)
Bijeljina, da li da kupim frigo sadnice iz rasadnika Čelić za prolećnu sadnju jagoda, mislim da li su sigurni i zdravi njihovi živići.
Da li imaš iskustva sa njima? ili gdje drugo da nabavim frigo sadnice? ( Ja sam iz Prijedora ).
milan sava (05-01-17)
Ne znam šta da ti kažem, ja sam uzimao odnjih sadnice. Oni proizvode te sadnice, jesu frigo, nisam imao zdravstvenih problema ali jesam sa sortimentom. Šta se desi, ne uvijek, recimo uzmeš sortu Clery a svaka 10 je Maya ili neka druga sorta, recimo Miss. To je problem prilikom zaštite, berbe i .....
Do ljeta i sadnje ima još vremena da odlučimo o sadnom materijalu. Javi mi se na mail cradovanovic@gmail.com pa ćemo razgovarati.
Pozdrav
http://www.imagebam.com/gallery/nwe2...mmxojk7qcozbsn
Jagode ociscene ,danas krenuo sa presadjivanjem zivica posto mi se dosta osusilo letos ..nadam se da ce dati bar 150g u maju.
SVOJ NA SVOME
nidza25 (30-03-16)
Evo jedna slika vezana za pravilnu sadnju jagoda.
![]()
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Poljoinfo wiki | Poljolink - adresar | Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
Hteo bih na prolece da posadim jagodu, nesto konzumne nesto industrijske. Video sam post kolege Skone14 da ima ugovorenu proizvodnju sa nekom firmom, pa me zanima ima li ko iskustva oko saradnje sa njima...??
Rumba prolećna sadnja 28 mart.Frigo A+ sadnica
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Meni nije jasno čemu prolećna? Koliko roda ćeš imati ove godine od ove biljke, a sadio si A+? A radićeš je cele godine, umesto od prvog avgusta. Ne razumem... To si kupio kod ovih Mićinih APP?
Za sadnice kidam cvet i uzimam rasadu.Ni za sta drugo.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
radashin (29-04-17)
OK, ima smisla.
Koji je supstrat dobar za jagode i ako zna ko cjenu
Ja sam zasadio 22.3.2017,redovno prihranu davao,prskao i evo rezultat..
Za pocetnika na malo nije ni lose...
![]()