Hvala lepo na odgovor gospodin Panonstib!Mene još interesuje dali još može naći delove za njega?Ima jedan takav kombajn(IHC 953) u ponudu,cene ga 12000 Evra.Sa klasičnim menjačem.Pitam se dali to vredi te pare?
Gospodine Panonstib vidim 2388 je na njivi i kako ide dal ste vi pokosili koji krug ?![]()
Sviraj mi sviraj cigane neka placu tambure, Boze uzmi zivot uzmi me al nedaj jos jedan dan bez nje
Hvala lepo na odgovor gospodin Panonstib!Mene još interesuje dali još može naći delove za njega?Ima jedan takav kombajn(IHC 953) u ponudu,cene ga 12000 Evra.Sa klasičnim menjačem.Pitam se dali to vredi te pare?
Poslednji uredio janika69; 25-09-11 u 19:07.
Mogu se obezbediti delovi samo su jako skupi.Da li vredi toliko to stvarono ne mogu da Vam napišem jer ja nisam trgovac pa se slabo interesujem za cene, a i da li vredi te pare i to ne mogu da napišem dok ga ne vidim i ne pregledam!
Pušten u rad.
![]()
Meni još uvek interesuje taj stari IHC 953.Da li neko video njega u radu,da li neko radio snjime?Kažete da su skupi delovi za njega,ali nasprem čega je skupo?Nije valjda skuplji od John Deere-a?Na žalost nisam uspio da pogledam još onog koji se prodaje.Mada čovek jako ga hvali!I ono što sam našao o njemu na internetu,nije puno.
zanimljivo
Bogami, veoma zanimljivo!
Zar nema niko iskustva sa kombajnom IHC 953?
Lep i moćan:
Poznavaoci materije kažu da nije preterano skup u odnosu na konkurenciju.
E ovaj kejs sa videa je makina skuplja šapurinu i još vrši u zrnu ovo je za moje oči milina čista![]()
Ovom kombajnu sam pisao.
---------- Poruka napisana u 12:48 ---------- Prethodna poruka je at 12:47 ----------
Da li sad nekome poznato ovaj kombajn?
Janika a zasto bi ti da kupis taj kombajn? Sta ces posle kad trebalo kupovati delove a nema ih.... Koliko se secam spominjana je cena od 12 000e. Za te pare 142-ku mozes da biras! I sto je naj vaznije delova imas na svakom cosku!
Pozorišna predstava
http://www.youtube.com/watch?v=bJi7j-rAldc
ovde bi trebalo otvoriti skolu o kombajnima. bare koliki je protok tvog kombajna?Bitan je protok,kolicina ovrsenih hektara zavisi naj vise od vozaca ,ambalaze ,itd sto je uglavnom i problem.A velicina motora to je tek posebna prica cak sam video kombajne koji imaju manje motore a opterecenje pri maksimalnom teranju neprelazi 50%
odakle ti ovaj grafik?
Think Biggest
Snimak kombajna Case 8120 sa danasnje Case - Horsch prezentacije u Beceju.
@cicimoric
Pa jel to treba tako brzo da pici?
Nije junak koji tuce, nego je junak onaj koji trpi.
Ovo čudo ne ide po njivi već leti.
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
J****** ih organizacija,kad sirotinju ne zovu.
Ja imam problem za vase resenje!
Bogami stvarno leti. A ciko koji prica je nas uvazeni clan Secondgeneration:D