Za ovu oko 150ks
koliko treba ks OLT Dravu 40 diskova po meni koliko se sećam da je imt 5220 vukao ako ne reci koliko treba
Za ovu oko 150ks
Neko život živi, neko život traje...www.poljoprivredni-forum.com www.poljoprivreda.hforum.biz
ali da stenje sa 150ks,4.3 metra zahvata nije malo
barem 200ks, ako hoces da uredis tanjiranje kako treba
"Leave me alone, I know what I'm doing..."
ona je idealna za imt 5220
Jbg, proizvođač kaže drugačije, nisu sve tanjirače iste u radu, no dobro ja sam preneo podatak i od mene dosta.
Neko život živi, neko život traje...www.poljoprivredni-forum.com www.poljoprivreda.hforum.biz
To ide u kombinaciji JD 6900 ( 130 ks ),provjerno i bez problemaCitiram: todor
Pa kažem ja lepo![]()
i sad kazete da "neki" clanovi ovog foruma nisu bili u pravu kad su rekli da nisu isti konji JD-a i ostalih traktora :D :D
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
Informacije radi solidno je vuce rakovica 120,ursus 120,volvo 140ks a za rx 170 je cak i mala ali zbog transporta ovako vise odgovara.Taj 5220 je bolje zaboraviti ako se radi o manjim parcelama jer po potrosnji nije rentabilan,100% provereno!Proizvodjac kaze da je za dravu potrebno od 3 do 4 ks po jednom disku!
male su razlikeCitiram: North ARMY
![]()
Mustra Becka!!! -K L I T O R I C I-
Zavisi spram cega gledas! Ako gledas johnijeve konje onda su imt-ovi poniji!![]()
![]()
![]()
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
molio bih admina da ovo negdje drugdje prebaci da tamo o tome raspravljamo i postavimo slike dokaza
Može 'vako?![]()
OLT-ova tanjiraca Drava ne spada u kategoriju teskih tanjiraca i vuce se prilicno dobro sa 30 KS/m. A za OLT-ovu Taru treba 50 KS/m da bi isla lepo.
e i ja cujem drava/tara/...i jos koji model,jel moze neko u kratko da referise![]()
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
Da li mislite da CONSUMOVA tanjirača sa ramom 160*100 i 30 diskova prečnika 560mm odgovara Belarusu od 105 ks.![]()
najbolje da ti to probas,to ti je najmerodavnije.
Ja imam problem za vase resenje!
Evo NA, pa šta nije jasno sve je tu, i podela i snaga itd... http://www.olt.hr/proizvodi_i_usluge.htm
@Chugi
![]()
![]()
![]()
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!