Evo za vocare YARA FERTICARE 15-30-15 Starter, barem je meni bilo za borovnicu 260din/kg, plusto sam neiskusan uvalio mi skoro stvrdnuto, pa sam razbijao cekicem...Kakvih ljudi ima
greška san je u pitanju![]()
kada im trebam i noću me pronalaze ,a kada im ne trebam ni po danu me ne prepoznaju
Kan 27%N 1750, 3x15 1900 to je u prodavnici koja prodaje sve i svasta a u drugoj je 3x15 skuplje za 200 dinara ali u toj prodavnici daju racune pa ovi sto imaju registrovana gazdinstva placaju na odlozeno ili tako nesto.
Neznanje je blagoslov sto manje covek zna manje ga boli glava...
Au ljudi ala divljaju cene uree na svetskom tržištu.
http://www.fertilizerworks.com/html/...asketPrice.pdf
Danas pitao za cenu map-a 11-52 ruski,kažu 68 din.
Npk 3x15 fertil 50din
urea fertil 47.5din
map mi je receno 56e+pdv
Kada bi drzava izasla sa subvencionisanim djubrivom,npr 20.000 po toni bio bi to pravi potez,em bi ljudi vise bacali,kupovali,veci promet za fabriku ali i manje para u drz.kasu...Jbg,bio bi to pravi potez za ovu katastrofu koja se desila u Srbiji poslednja 3 meseca!Za seme cemo se snaci,ali vestak je glavni cinioc dobrog prinosa i kvaliteta robe!
koja firma gde je to urea 47.5din (sa pdvem ili plus pdv)
Azotara Pancevo 56000 tona NPK 15 15 15
cene ne gledam jer me ne interesuju.Ove jeseni se kupiti neće apsolutno ništa.ako država nešto da onda će se baciti inače do proleća nema ništa.
Ja sam čovek seljak od krvi i mesa.......
Cena Mapa 12-52 610 Eu tona kod nas
Pat&Mat
od 72 do 74 u sombor(zavisi od prodavnica) map 12 -52 bio prosle nedelje ovde onda znaju i ovi tu ( ove je ruska bila)
Kod mene Azohem 3x15 36000din/t.
Da li je neko nosio na analizu ovo djubrivo jer vizuelno ne lici ni na sta?
Kolko sam čuo kod nas DAP ili MAP uzbekistanski 540 eura ,kredit do proleća.
Ne sećam se da je tona soje bila skuplja od tone DAP-a ili MAP-a.
Kod lokalne firme:
9:15:15 430e/t
11:52:0 600e/t
euro zaduzenje.
Ja imam problem za vase resenje!
Jel su vam ove cene sa pdv-om, ili bez?
Da,konacne.
Ja imam problem za vase resenje!
Kod mene 70 dinara Ruski 12:52