Ma kod mene je ok,al komsija nagazio,ovo sto je ostalo je jako zeleno,neznam sta ce...
270 e
300e
350e
više od 350e
Vrsi ga za par dana cim se malo prosusi,imaces odbitaka na vlagu dosta,a ako ga cekas istrulice i jos ti ostaje u njivi,a i to trulo zrno ce sledece godine da nikne.
Ma kod mene je ok,al komsija nagazio,ovo sto je ostalo je jako zeleno,neznam sta ce...
Na Milosa sam mislio![]()
Video sam i kod nas na jednoj njivi ima tako suvog moze da se vrse,a ostalo se zeleni ko gora...Mora da je neka bolest,sta ti kazes Lazo?
Savo,
Možda su pojedine biljke bolesne .Jedan pojas na bregu preko cele parcele je počeo da zri ,znači uskoro će i ostali.Ovo je kondi sejan 12 IV . Video sam parcelu u istom delu atara koja je sejana ranije ,ima 50% biljaka sazrelih.
A moj zelen ko žuč,al ga poruši ovo govno juče![]()
Da su nama naša deca živa i zdrava,za ostalo ćemo lako.
Ovo vreme,kisa - sunce,najmanje pogoduje suncokretu.
Ne bi me cudilo da i on podbaci,zeznuta godina,cudo jedno!
Ja imam problem za vase resenje!
Nesto mi rano da vec sad zri,mozda malo i prinudno...Ako je tako onda ce oko 15-og avgusta uveliko da pocne zetva a to je za 2 nedelje!Mora da ga neka bolest spopala,ali ona uglavnom ide kada su kisne godine,kad je susna bude zdrav i daje bolji rod...Vaga ce da kaze sve,ubrzo cemo znati...
Bogami ja mislim da cu oko 15tog skidati,polako lisce nestaje,al tako sam i prosle godine skidao.
Mene iznenađuje upravo to što neki Maisadur ogled što imam posađen, vetar nije oborio skoro ništa. A sa jedne strane je strnjište a sa druge strane soja.
Spašava ga valjda to što je nizak.
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
Moj NK Adagio bez grama djubriva, sejan 10 aprila.
![]()
Ove suncokrete što su oborene nije bolje skidati sa kukuruznim adapterom?
Moj suncokret rimi sejan na 2.5 lanca
![]()
Kad radis nesto, radi to kako treba..
Diklofen
Vidim da si pisao da su kod vas neki sejali 22.03, nisu poceli jos sa vrsenjem? Kod mene ko je sejao 25.03 je juce poceo da vrsi...
Da li si čuo,kako je rodio ?