u svakoj sezoni ztve sjebem 1000 vreca po cjeni od 15 centi
Evo jedne zgodne teme za ovaj deo foruma, pošto to svi koristimo, moglo bi se i o njima nešto reći. Ja sam sitniji potrožač džakova, ali oni koji kupuju veće količine verovatno biraju gde će ih uzeti i gledaju na cenu.
Ja samo jednostavno odem do poljo apoteke i kupim šta se nudi.
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
u svakoj sezoni ztve sjebem 1000 vreca po cjeni od 15 centi
prijatelju ima neka caka/sema da oparas onaj kanap na vreci u jednom potezu,samo negde recnes nozem ostalo se samo opara jednim potezom,ali ja to ne znam ad ti kazem kako,ako neko zna nek kaze![]()
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
postoje dve vrste sivenja:sa jednim niti i sa dve. nije problem da se opara li je malo veci problem da se objasni kako.
"Leave me alone, I know what I'm doing..."
eeeeeeeeeeee ko zna da objasni![]()
![]()
![]()
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
kad skoknem do sida, pokazacu ti
Evo ovako:
Ima strana šivenja gde se vidi samo jedna nit i druga gde se vide isprepletane niti.
Ovu stranu gde je samo jedna nit okrenuti prema sebi i sa desne strane odseći nit tamo gde "silazi" šivenje sa džaka. Zatim samo uhvatiti nit i vući... Tako se raspara džak bez oštećenja. :D
Da... Ovo važi za šivenje sa jednom niti. Šivenje sa dve niti sam do sada sretao samo na džakovima sa veštakom ruske proizvodnje...
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
treba znati koju zicu povuc i ode .
sa dve niti je na AN-u. ugvavnom, prvi deo je isti kad odseces sa desne strane prvo treba da povuces nit sa druge stran malo kasnije nit sa strene do sebe.
Sto 'no rekose lakse pokazati nego objasniti!
Uvek je lakše podići sekiru nego spustiti glavu na panj!
ja trosim 1000-3000 vreca god za pakovanje robe imam sivaljku i znam da ih otvorim ali kako objasniti////
lepo, po redu :)Citiram: kloki
ASP PP VREKI Ohrid - Macedonia - proizvodi pp vrece u svih dimenzije kvalitet porublkjenih i neporubljenih jave te se dogovoricemo se aspppvreki@t-home.mk
Edit by novii
brojevi telefona izbrisani, za reklamiranje na forumu se možete javiti preko privatne poruke pa da se dogovorimo.
Snimite klip i na youtube pa će mo svi da naučimo
Ljudi su gusto posejani, ali su retko nikli
najlakse je nauciti otvaranje kad bacas vestak ostra čakija kila živaca i polako kad dodjes do treće palete naucio
ja
Gde mogu da se kupe /jeftino naravno/ dzambo vrece i po kojoj ceni