Firma Floriva, Radaljevo kod Ivanjice, izadji na njihov sajt i tu ces sve naci.
Zupljanin
Dali neko zna gde se mogu nabaviti zivici sumske jagode?
Firma Floriva, Radaljevo kod Ivanjice, izadji na njihov sajt i tu ces sve naci.
Hvala SSTEVAN! Inace gajim jagode na otvorenom pa bih hteo da probam i sa sumskom jagodom!
Priprema bankova u toku, samo vreme da posluzi i nadam se za par dana krece sadnja.
Poslednji uredio futurefarming; 11-04-12 u 23:52. Razlog: Link promenjen da ne bi bila reklama.
Pomozi boze, juce zavrsena sadnja, 6000 sadnica.
Svaka cast to je bogami 15ari bice posla lepog oko berbe. Al bice i love dobre na tu kolicinu.
SSTEVAN (13-04-12)
@SSTEVAN
Svaka cast...![]()
za bolje sutra
SSTEVAN (23-04-12)
I odavde ubere kilo sa zivica?
ko hoce nadje nacin,ko nece nadje izgovor
U prvoj 300g, drugoj 600g, trećoj 300g.
I ja sam prošle godine dobio jednu kesicu sjemena iz Italije i od nje mi je izniklo svega tridesetak sadnica,od kojih sam ima tokom cijele godine plodova za okusiti.
Interesantno je da ove jagode ne puštaju žiliće nego se bokore,tako da sam rastavljao bokore,a u jednom ima oko desetak,
Trenutno su u fazi ometanja.
Tantum possumus quantum scimus - Toliko možemo koliko znamo
Pripremio probnu parcelu za 200 zivica , cekam da se susne i freza da usitni....
za bolje sutra
Kod mene je nadmorska visina 430 metara ovo sto je kod njega konstrukcija to on krajem septembra stavi najlon odozgo a strane ostanu slobodne tako da moze da ih sacuva i do -5 od mraza i time produzi berbu prosle godine brao do kraja novembra.
Jer ima neko da otkupljuje te sumske jagode?evo gde mozete naruciti sumske jagod-pelcere http://www.floriva.com/index.php/novosti
Selo moje lepse od Pariza :D
Floriva otkupluje celokupan rod sumskih jagoda cele sezone.
Oni kupuju samo iz zapadnog brdskoplaninskog dela Srbije
Selo moje lepse od Pariza :D
Koliko je meni poznato uzimaju od svih kooperanata koji odnjih uzmu sadnice,