Pokusao sam da postavim video zapis za onu ogradu od kamena,nece uopste da ucita cekao sam oko 10 minuta i stoji isto...
Ko kanda si ti danas bio na kulenijadi pa ne vidiš dobro od silnih degustacija.![]()
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
Pokusao sam da postavim video zapis za onu ogradu od kamena,nece uopste da ucita cekao sam oko 10 minuta i stoji isto...
ZA TEODORU POSALJI SMS NA 3030 NA BROJ 527,SVI ZA TEODORIN ZIVOT
Jesi (prvo) pročitao Uputstvo kako se postavljaju video snimci na Forum ?
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Znam da nisi, prethodno pitanje je bilo čisto retoričko...
Prvo pročitaj Upustvo na Linku koji postavih, pa ako opet budeš "u rebusu", viči da te "vadimo"...
...e sad neću ni kako ja hoću...
Nije omogućeno direktno prebacivanje video snimaka na forum, jedino preko You tube.
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Poljoinfo wiki | Poljolink - adresar | Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
Ljudi kako to da nemogu da otvorim privatnu poruku {pise da imam ali nereaguje kad kliknem na nju?}Reseno![]()
Poslednji uredio Sudarski Bojan; 10-07-18 u 19:50.
novii (12-07-18)
Kako je rešeno ?
Poljoinfo wiki | Poljolink - adresar | Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
Jel može da se zna, zašto nema mojih slika u temi Pšenica 20018/2019 ,juče su bile tu a jutros vidim da ih nema, da li je neka greška u pitanju ili su obrisane iz nekog razloga?
Ljudi su gusto posejani, ali su retko nikli
Kod za slike jetamo i uredan je, ali je problem do tinypic.com
Meni nije bas najjasniji ovaj novi poljoinfo koji mi se otvori preko telefona, a sad vidim preko kompa da je ovaj stari koji je inace mnogo bolji i jednostavniji nego taj novi, Da li moye i preko telefona da se udje u ovaj stari tip foruma?
Idite na prethodnu stranu ove teme,pa pročitajte moj post i probajte na taj način da promenite izgled foruma![]()
Kad ima volje, ima i nacina
Nedeljko A. (05-10-18), novii (05-10-18)
Vecinu tema ne mogu da otvorim pokaze mi da je stranica nedostupna.
Resio sam problem
Smanjila mi se veličina slova na forumu,dali to ima da se negde podešava vratio bih veća
Pritisni tipku Ctrl i vrti kotačić ma mišu.
vasovac (29-01-19)
nemam miša, lap top je
Ulovi jednog u kotarki...Kod paora to bar nije problem...
Ako nešto hoćeš moraš naći način, ako nećeš dovoljan je razlog!
vasovac (30-01-19)
Za povećanje ili smanjenje slova ide Ctrl i pritiskati + ili -
vasovac (30-01-19)
Touchpad nema scroll opciju :)), ima 99 funkcija.
Ovo su neke samo,kod tebe na laptopu je vecina toga izgleda disabled.
kanački (30-01-19)
Laptop bez dodataka priznam samo za rad na terenu. Ako se koristi i doma, obavezno dokupiti miša i veći monitor, a možda i tastaturu. Ne treba sve odjednom (ako se nema), ali poželjno navedenim redom. Preporod u radu, pogotovo ako se koriste grafičke aplikacije.