Sad u sirovom stanju neznam,nisam merio ali u osusenom stanju tamo negde u avgustu ti je oko 3kg.
Pa koliko je to kila??
Sad u sirovom stanju neznam,nisam merio ali u osusenom stanju tamo negde u avgustu ti je oko 3kg.
nije onaj siromah koji nema nego onaj koji puno hoce
To je bruka od cene, nije valjda da prodaješ po toliko.
Alberte bas ti je lep luk...a sto se cene tice to je stvarno dzabaka .
@ dzionik dobra ti je profilna slika![]()
dzionik (26-06-12)
Sta je tu je,ja sam vec prodao sve sto sam imao za prodaju,moram tako jel za lukac treba puno mesta,a to mozda ni ne bi bio problem da nemam 2ha duvana,i ovako jedva za semenski ima mesta.Inace pisao sam o ovome prosle godine,beli luk moze dati lepe pare a moza i da za....tojest sve diktira ponuda i potraznja iliti obrnuto
nije onaj siromah koji nema nego onaj koji puno hoce
Pozdrav svima, imam beli luk za prodaju, veca kolicina, ako je neko zainteresovan neka se javi na pp.
Jel bolje ovo odrezat na sliki gore od cesnjaka ili ostavit?
![]()
neka cvjeta tisuću cvjetova...
Odrezati...posto dosta vlage i hranljivih materija izvuku ti izdanci...pa umesto u glavicu on gura u te cvetove i bice manja glavica.
Nju-viliđ koji ti je to lukac??
Ma to nije moja fotografija, već sa neta.
Ja budem svoje poslikao ovih dana pa ću postaviti slike.
Ali ipak na kraju nisam rezao te vrhove, jer veli mi stari da smo prošle godine od tih vrhova radili "pac" za kobasice za klanje u zimu.
Prošle godine baš nisam bio doma pa se ne sjećam,ali eto ostavit ćemo ih skoro sve, samo ćemo neke odrezati da vidimo promjene na podzemnom dijelu i kakve su razlike.
neka cvjeta tisuću cvjetova...
Ljudi jel prodao jos neko luk sem alberta? kako se krece cena,potraznja?
pexkap (11-07-12)
ljudi ovaj baca ne da je trgovac nego boli glava....ima njuh....
Imam jedno pitanje:
Idem da posadim pola lanca luka al ne znam sa cime da pravim redove... Drugar mi pricao da se to radi sa setvospremacem, skinu se oni valjci i one "pipke" ne znam kako se zovu :) i podese se na 30-35cm.... Medjutim buraz mi kaze da je to jako komplikovano, pa reku dal postoji neko drugo resenje?
Širki (15-07-12)
ljudi kolika j cena luka???
Pa odgovori ti covek malo iznad... 200 dinara.
pa mislio sam dali se menjalo nesto.???znam da citam video sam iznad sta pise.