vidiš , ja ovaj post ću da okarekterišem kao flejmerski koji ima za namjeru da me isprovocira da ja sada počnem da bijesnim ovdje , to neće da se desi jer imam dovoljno životnog iskustva da osjetim kada mi neko baci koru banane pod noge
šta drugo osim da ti zahvalim na komplimentu
kerovi laju , vjerovatno , ali ja lajem jer vjerovatno imam nešto malo vše hrabrosti da ustanem i kažem svoje nezadovoljsvo ali i dalje pokušavam ''... da poljoinfo učinim boljim''
bez obzira na to šte me neko (a nije ih malo) smatra budalom , ali ja ni njih ne krivim , vjerovatno im dajem razloga za to
bojim se da ne dodje do nekog informatičkog 5 otkombra
Što teže živim lakše ću umrijeti
Izbegavam da polemišem u ovakvim temama ali bih se obratio uvaženom članu savorisu (namerno sam ovo naglasio zbog staža i sveukupnog doprinosa forumu).
Lično mislim a smatram da niko od uvaženih kolega iz uredničkog tima ne bi imao ništa protiv da se sutra u oglasima pojavi sledeći tekst:
Vršim uslužno bušenje rupa za voćnjake prečnika tog i tog, dubine te i te...
Slika sa nekog tako odradjenog posla...
Cena ta i ta ili po dogovoru...
savoris Telefon taj i taj...
Možda ću zbog ovog teksta imati problem ali naglašavam da je to moje lično mišljenje i želja da se što je moguće mirnije reše aktuelni problemi oko oglašavanja. Treba to odvojiti od reklamiranja.
Bušenje rupa sam naveo kao primer...
Evo jednog mesta za oglasavanje.
http://www.tft.rs/
Hocu i ja onda moci da oglasavam telefone koje imam u ponudi,gume kod drugara sto uvozi i aute na placu i ja dobijam neku kintu od toga kao student za dzeparac. Ja sam to prestao da radim tj da ovde oglasavam i ne smeta mi,samo neznam sto drugima toliko smeta.
Jel neki ne mogu da razlikuju kad prodaju stvar npr drljacu jednom i nikad vise i kad neko zivi od posla za koji bi ovde da ima oglas-reklamu.
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
Forum će biti mnogo bolji ako pojedinci prekinu sa svađom ........ REKLAMIRANJE NEMA NA FORUMU !
Tema je zaključana i mogu da otvore samo Admini ako žele
North ARMY (18-05-11)
Saopštenje povodom dešavanja od pre par dana:
1. Todor je za stalno isključen sa foruma. Već više puta je bio banovan (prvi put na samim počecima foruma, dok je samo Čugi bio moderator) te je tako veći deo uredništva sugerisao da se todor kao nepopravljivo problematičan član potpuno udalji sa foruma i spreči nepotrebno dizanje tenzije. Pošto je na Fejsbuku osnovao zatvorenu grupu Poljoinfo opozicija, to je bila samo prelomna tačka za trajni ban.
2. Supermoderator Dragan18 je dao svoju podršku toj grupi, te tako pokazao da ne odobrava odluke uredništva po pitanju člana Todor. Predloženo je njegovo isključenje iz uredništva. Taj predlog je stavljen na glasanje i odlučeno je većinom glasova urednika da se Supermoderator Dragan18 vrati u kategoriju Član.
3. Supermoderator Dragan18 je još pre tog glasanja sam podneo zahtev administratorima foruma da ga oslobode dužnosti urednika foruma.
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
Poljoinfo smo ucinili boljim na ovaj nacin:
http://poljoinfo.com/propisi.php
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.