znam gde nebrini !!!
imam pitanje za kombajnera, ako moze u sto kracem roku bio bih zahvalan...imam Burgon 10 dvoredni, ali mi stradao semering, odnosno ona plastika u klipu za ulje, gde to mogu da nabavim...hvala unapred
znam gde nebrini !!!
DEUTZ-torpedo 9006a,4006,BUCHLER4000,RAKOVICA 65s,JOHN DEERE 630,BOURGOIN GR10
kako sa rezervnim delovima ya Burgoin
Gdje se moze naci dobar Burgoin md10, kako sa rezervnim delovima, koliko trrosi goriva po Ha , Kj unapred hvala Vucko
Imaš oglase pri dnu foruma, pa tamo napiši da si zainteresovan za kupovinu Burgoin md10.![]()
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
Ljudi kako sa rezervnim delovima za Burgoin molim za odgovor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
za delove sve ok!!!!ja ga imam !!!nema velikih kvarova ali mnogo semeringa jer je hidrostatykue ako nekome treba pomoc nek mi pise pozzz
Sta je bolje ugraditi na Bourgoina MD8, secku ili tarup sta ima bolji ucinak.Ima li neko resenje.Ako moze slike.![]()
dali ima netko slika -samohodnih berača.
ako ima neka ih postavi da se vide, i mene zanima![]()
nisu loša vremena nego čovjek
najbolji ucinak ima secka (svaki red ima svoja dva noza koji se nalaze ispod valjaka)Sta je bolje ugraditi na Bourgoina MD8, secku ili tarup sta ima bolji ucinak.Ima li neko resenje.Ako moze slike
secka nikako nije bolja evo slika mog beraca na kome planiram da dodam jos koji red
:D pravi, ovakav bih voleo da vidim u svom dvoristumozda za koju godinu.
![]()
Dr Arčibald Rajs - Čujte Srbi, čuvajte se sebe!<br />Venies sub dentem
znas sta sam ti pisao ako imas volje dodji palimo ga aktiviramo i vidi kako ide a za ono koliko dere godisnje oko 50 prosle godine i imali smo vozaca sada cemo aj cale i dva vozaca da rokamo idemo na moravi pa mislimo da cemo oborit do500hektara pa da kupim jos ejdan
Interesuje me sta znate o trorednom burgoinu,šta su mu mane i sta su mu vrline|,gde mogu da se kupu,nasao sam jednog burgoina md30 u dobrom stanju,zašto su jeftiniji od dvo rednog.Citiram: kombajner
ja i moj prijatelj bi kupili burgoina 4 reda . da li se isplati ??
Ako imate posla, naravno da se isplati.
Pozz Kupio bih cetveroredni berac bourgoin pa ako imate nekih ponuda dajte.
Kako misliš još koji red?Da bude 3-redni ili 4-redni a čini mi se da si mi rekao da nikako ali nikako ne valja sa 3-redaCitiram: kombajner
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
E sad ajde mi objasni zašto?Citiram: Matić
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
zbog sejanja i moguceg razlicitog razmaka izmedju sejalica