Pod, gde se gaje pilići, mora biti utopljen. Hoću reći, mora imati neku podlogu, koja održava kolko tolka stabilnu temperaturu. Mi koristimo drvenu strugotinu, nasutu preko drvenog poda, a u debljini preko pet-šest santimetara. Pokazalo se odlično. A okolo i odozgo, šta ćeš da staviš, zavisi od temperature u objektu. Usput da naglasim, da u zadnje vreme imamo, po meni, nenormalan prirast. Za dva meseca pojedini primerci izguraju na 4 kg, očišćeno. Plašim se da je "Monsanto" pružio prste i do pilića, koje mi gajimo "za svoju dušu". Kupujemo piliće nepoznatog porekla. Hranimo ih koncentratom, kojem ne znamo pouzdano ni sastav... Domaći su samo vazduh i voda, a mi jedemo domaće pile. Istini za volju, mi ih hranimo minimum 15 dana samo prekrupom, radi "prečišćavenja", ali i taj kukuruz više nisam siguran da je pravi, posto vidim da su se Monsantovi Getalb hibridi, vec udomacili kod nas. Prema nekim informacijama Monsanto NE PROIZVODI nista sto nije genetski modifikovano. Neka nam je Bog upomoc! Istini za volju, ko proba pile odgajeno na ovaj nacin, nikada vise ne okusa to iz "velikih centara".

Odgovori sa citatom
. Neka nam je Bog upomoc! Istini za volju, ko proba pile odgajeno na ovaj nacin, nikada vise ne okusa to iz "velikih centara".