To ni bog ne zna a kamo li mi.
Neznam da li je već počela prodaja pšenice roda 2011.g na zelenoako jeste objavite cene pošto vidim da se kukuruz roda 2011. već prodaje na neposejano. Šta mislite koja će cena pšenice biti u žetvi a koja kasnije?
![]()
U životu ti je kao i u šahu često dama ode za konja
To ni bog ne zna a kamo li mi.
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Danas bio kod druga što ima mlin.Gledali ponude na berzi za pšenicu pojedini traže čak 20 din![]()
BILO JEDNOM U SRBIJI.......
Za sad nije loša cena ako je 20 na zeleno.Citiram: none 73
![]()
U životu ti je kao i u šahu često dama ode za konja
Ješćemo hleb od kukuruza![]()
IMT-550 (29-06-11)
Vrlo je velika veratnoća da će žito biti dobro plaćeno jer nije nešto mlogo više posejano nego prošle godine ako se nevaram posejano je negde oko 450000 hektara a prošle godine je posejano svega 400000 hektara
Samo jedne godine je žito bilo skuplje u vreme vrše a kasnije pala cena a svake godine ono ostvari neku veću cenu u nekom kasnijem periodu
sećate se da je Dragin pozvao seljake da ne prodaju žito,ako "ode" (zbog toga),ko li će nas ove godine upozoriti,ako ostane da li će opet smeti to da uradi![]()
Takvih vala bogu nece biti vise. Sad je opsti glad u svetu i jos ove prirodne katastrofe.Citiram: none 73
Kad god mozes ti ribu uhvati.Ako je mala a ti je pusti.
malo mi je muka već od tog gledanja u tuđ tanjir.Citiram: miroslavjovanovic78@gmail
neko bio po ušima nekog da proda pšenicu po 12? zavrt'o ruku?
a da si ti meni živ i zdrav, ta što je otkupljena po 12 je prešla granicu još u avgustu.
ova što sad prelazi, nije plaćena ispod 22-23.
Cenis?Citiram: miroslavjovanovic78@gmail
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, vec smo je pozajmili od svojih potomaka...
Ko ima za prodaju ovi traze rod 2010 022316071 Stojanka 0646355249
Ja od cene neocekujem nista specijalno taksa je udarena na izvoz to je zabrana izvoza na fin nacin moze im se kako oce.Nesejem je jedno par godina necu imati glavobolje do zetve.
Ta taksa nikad nije uvedena samo se pričalo.
kakve bre taksa...
ovaj forum je poceo da vrvi od dezinformacija...
Naravno da nema nista od takse. Pricalo se o taksi od 5 din/kg, ali to je bilo samo da uplasi ljude da prodaju. Naravno da nece uvesti taksu jer bi takva odluka izazvala revolt medju poljoprivrednicima, a nasim politicarima je to najmanje potrebno u ovom trenutku.
ma nije stvar u revoltu.
nismo mi njima bas tako bitni.
stvar je prosta.
pšenica kod nas trenutno košta toliko, da se nikom ne isplati da je kupi, pa izveze.
Iskreno da ti kazem ne pratim psenicu jer je ne sejem, pa nemam predstavu koliko kosta u Budimpesti i Parizu. Ono sto mi se cini da ce psenica imati lepu cenu na leto, ali samo zato sto je malo posejano.
danas dobiojao 20e/tona za rod 2011 god (na zeleno)...pare po isporuci psenice:D
9 brzina,pun gas,prednja vuca,blokada i ne bojse
Mislio si sigurno 200e tona jer ako nisi moze odmah da se ubijamo.![]()