gutesa (09-05-12)
Za otvaranje tema mora da imate 30 poruka i staz na forumu 30 dana.
Ova mera je uvedena jer ljudi nisu koristili pretragu vec odmah otvaraju nove teme pa se prave duple teme.
Za slike neznam sta je problem morate biti precizniji.
Ukoliko vam je potrebno otvaranje teme obratite mi se privatnom porukom pa da sredimo.
No place for compassion
No room for hesitation
There is only the target
gutesa (09-05-12)
E ovo mi pise dole
- Ne možete otvoriti novu temu
- Možete odgovoriti u temi
- Ne možete postavljati atačmente
- Možete uređivati svoje postove
Pravila Foruma
---------- Poruka napisana u 14:12 ---------- Prethodna poruka je at 14:06 ----------
Znaci posle 30 poruka cu moci da otvaram nove teme?
druže jesi na forumu duže od 30 dana ali moraš imati i više od 30 poruka a ti imaš samo 13
kada im trebam i noću me pronalaze ,a kada im ne trebam ni po danu me ne prepoznaju
novii (09-05-12)
Nisam našao 'ključ' po kom radi editor teksta. Ponekad mogu tekst lepo uredit u više redova i stava, a neki drugi put mi sve ubaci u jedan red, što nije ni pregledno, i teško se to čita. Isto kod opcije odgovaranje mi se ne pokažu sve opcije uređivanja teksta (slika, link...), samo smajlići.
Sa čime radiš na poljponfo ( Firefox, Chrome, Opera, IE ), mislim da je do toga problem.
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
Odakle se stvorile ove poruke u mom profilu mislim na ove dve od člana FruitBoyAll
zis
Prijatelji
Pretplate
Photos
Juče, 23:25
zis je upravo odgovrio na temu Zabava, smešne slike, video i ostalo...5 u delu Caffe
SAMAkag smo već kod porodilišta kaže jedna bebe drugoj "Vidi ja sam dečak. Kako znaš kaže druga . Vidi imam pišu. Neka kad porastem imaću...
see more
771 replies | 95034 view(s)
Juče, 08:31
FruitBoy je upravo odgovrio na temu Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto) u delu Semenski proizvodi
Aj i ja da škrabnem štagod. Vidim da divanite o potpanju kao načinu navodnjavanja. Ja ipak bih se za taj način odlučio kao poslednji od svih. Ova...
see more
1521 replies | 176865 view(s)
16-08-12, 16:45
zis je upravo odgovrio na temu Suša 2012 u delu Poljoprivreda
Dačić: Nema potrebe za vanrednom situacijom zbog sušeBeta | 16. 08. 2012. - 16:35h | Komentara: 0 - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas...
see more
314 replies | 23539 view(s)
15-08-12, 21:27
zis je upravo odgovrio na temu Jagode-opšta tema u delu Jagoda
Izračunaj koliko imaš sadnica po dužnom metru uzmi neki osrednji prosek 700gr po živiću pa puta neka osrednja cena ajde neka bude 125din/kg i ako se...
see more
646 replies | 63553 view(s)
14-08-12, 23:46
FruitBoy je upravo odgovrio na temu Šljiva u delu Voćke sa koštičavim plodovima (koštičave voćke)
Ako ništa drugo ima dobre namere i ciljeve! :D
see more
1371 replies | 131828 view(s)
ČOVEK SE UČI DOK JE ŽIV I NA KRAJU GLUP UMRE
Mislim da je to nešto vezano za pretplate oko postova. Moraćmo da pogledamo još.
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja
Često postavljana pitanja | Poljoinfo blog | Poljoprivredna dokumentacija | Izgubljena lozinka
hteo bih da otvorim temu koja bi izgledala ovako Prinos soje u 2012 godini
RODEN U POGRESNO VREME
naso hvala
RODEN U POGRESNO VREME
Zamolio bih vas da mi pomognete oko citiranja-quote-ovanja samo dela teksta necijeg posta.Ja pokuavam da idem opcijom "odgovori sa citatom"-citiranja celog posta,pa onda da obrisem deo teksta koji ne zelim.Ali ne dobijem to sto vidim kod tudjih postova,gde je taj deo teksta lepo zaokruzen,pa pise citiram...Kakav je postupak?.Hvala unapred.
Poslednji uredio Ranbobas; 05-02-13 u 23:09.
Ovako mora da stoji da bi ti pisalo!
- - - - - - - - - -
[ QUOTE=Ranbobas;637657 ] Zamolio bih vas da mi pomognete oko citiranja-quote-ovanja samo dela teksta necijeg posta.Ja pokuavam da idem opcijom "odgovori sa citatom"-citiranja celog posta,pa onda da obrisem deo teksta koji ne zelim.Ali ne dobijem to sto vidim kod tudjih postova,gde je taj deo teksta lepo zaokruzen,pa pise citiram...Kakav je postupak?.Hvala unapred.[ /QUOTE ]
Samo se spoje ove zagrade na pocetku i na kraju!
Ranbobas (06-02-13)
Šta se dešava sa postoma ??Sve nešto podvučeno i pojedini delovi pozeleneli.Ili je do mene.![]()
Poslednji uredio spasoje; 06-02-13 u 22:03.
SPASOJE MIHAJLOVIC
spasoje (06-02-13)
Sta se desava sa oglasima ponovo pitam ali se sada i pitanja brisu. oglas koji sam dva puta postavio je obrisan![]()
Jel si procitao pravila kako se postavlja oglas?
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-Malih-Oglasa
novii (06-04-13)
I za to "AKTUELNO" pise koliko cesto sme da se postavlja kako bi oglas bio na vrhu pretrage.
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.