Dvoumim se da li kositi lucerku!
Dvoumim se da li kositi lucerku!
Sačekaj lepše vreme.Treba i ja da kosim ali je blato i kiša pada svaki dan pa neka stoji i čeka.
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
Kakve su prognoze za sjemensku poslije ovih silni kiša?
Nije još rizično koliko sam video jer nije sravljena sa zemljom.Ima dosta formiranih čaura i jako lepo izgleda ali do skidanja ima još vremena.
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
Danas sam obilazio lucerku, ima cveta oko 20%, jako je polegla, krenuli korovi a kaljavo taman toliko da je košenje nemoguća misija.
Ja pokosio danas. Ne najavljuju padavine do subote. Nece biti ni visoke temperature,ali trebalo bi da će moći u petak da se balira.
Kad ima volje, ima i nacina
Sad slusam prognozu javljaju u cetvrtak lokalne padavine a narednih dana kao retka pojava poslepodnevnih pljuskova. Ja cu najverovatnije veceras da pokosim pa kako mu bude
Ma,kakvi kaljavo,kod nas je bilo vrlo malo kiše...
Kad ima volje, ima i nacina
Zoran Kostović (11-07-18)
Za ovu samo plug,a tako je puno obecavala....
Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока
Ako neces nacises razlog-ako hoces nacices nacin
Darko Dren (12-07-18)
Otkud toliko kosice ,koliko je stara lucerka ?
Deluje da je mlada,ovako sa slike.
Ovo je mlada lucerka (proleće ili od jesenas).
Sudarski Bojan (18-07-18)
Bas je nacickana.
Lepo je ponela .Rreba je 2 nedelje stabilnog vremena ,koje nema u najavi .![]()
Jel rano jos razmisljati o sjetvi djeteline...Sklono sam zob a ovo vrijeme je idealno..svako drugi dan kisa,al da nebi slucajno poslije zasusila pa propala
Ma sta je rano moj kolega skinuo zito i drugi dan uzorao i posejao lucerku eno je sva na redove milina je videti jos ako ovako nastavi vreme imaci i jedan otkos ove godine!
smiljan123 (19-07-18)