naravno daaaaaaaaa..........
Evo posto smo usli vec par minuta u 2011. godinu da otvorimo i novu temu, hocemo li sejati soju i ove godine.![]()
![]()
U životu ti je kao i u šahu često dama ode za konja
naravno daaaaaaaaa..........
Ja ću je sejati prošle godine je bila jedna od isplativijih kultura![]()
Naravno, da ćemo sijati ali neću puno do 7-8kj ne više ..![]()
Sviraj mi sviraj cigane neka placu tambure, Boze uzmi zivot uzmi me al nedaj jos jedan dan bez nje
i ja cu ove godine prvi put, izvucena prikolica stajskog po aru i poorano pred sam sneg![]()
I ja planiram da posejem soju.
Sejem istu površinu kao i prethodnih godina.
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Ove godine oko 25 jutara soje...
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
Pola soje :D 50 %
Soje 80 % povrsine![]()
Uredi svoj posao na polju, i svrši poslove svoje na njivi, potom i kuću svoju zidaj. Izreke Solomonove 24,27
Soju cu sejati na 260kj :D
Najverovatnije ništa. :D
Da su nama naša deca živa i zdrava,za ostalo ćemo lako.
samo za svoje potrebe.......![]()
Naravno da sijemo soju i ove godine čak i na većim površinama.
sejem naravno.... jel izasao neko sa paritetima za razmenu soje za djubrivo?
Kako stvari stoje soja i suncokret će imati jako dobru cenu prilikom ugovaranja.
Projektovana cena kukuruza za jesen neće biti veća od 100 evra/tona.
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
Sojica na 80% povrsina :D to je meni ekstra biljka ostalo kukuruz.Suncokret je odavno zabataljen kod mene a i zito od letos.Pukli smo samo tako na zitu neponovilo se vise.
jel zna neko da li ima semenske soje u ns institutu i koja je cena?
Sigurno je imaju... treba zvati info liniju instituta pa ce reci... mozda je jos nisu formirali
Uredi svoj posao na polju, i svrši poslove svoje na njivi, potom i kuću svoju zidaj. Izreke Solomonove 24,27
+ 50 jutara vise nego lane,umesto repe, 120-130 jutaraaj nek se ponovi ko prosle godine
![]()
![]()