Evo i mog prvog plastenika, još ne završen.
Evo i mog prvog plastenika, još ne završen.
lepo lepo, nego kakva ti je ovo crna mrlja ko neki duh :)
Inače dimenzije su 8x30 metara
nas dvojica smo ga za 2 dana preneli sa drugog mesta i postavili
plaćen je 650 eura bez folije
![]()
Занима ме ваше стручно мишљење на ову дебату коју водим са једном женом.
Колико редова парадајза се може посијат у пластеник ширине 6м с' тим да није куповна конструкција већ ручно прављена и нису бочне стране направље као стандардне полукружнице већ је дошло до великих пропуста, ал' остављено тако буде послужило ове године за пробу?
Можда је глупо и дебилно питање, ал' ја се баш нешто не разумем у то.
Ја мислим 4 реда, а она тврди 6 редова.
6 jednoreda
Radim radim i samo radim
Дана (07-05-11)
Ja imam plastenike od 6m i unutra sadim 4 dvoreda ili ili 8 reda paradajza a 6 reda krastavca.
Дана (07-05-11)
Дана (07-05-11)
Uploaded with ImageShack.us
Evo opet verga, nijedna godina nemože bez problema.
Vetar ga uništio, šteta!
moje misljenje da po zavrsetku radova treba skinuti foliju ,da nebi doslo do ovoga.sad moras da kupis platno koje nije jevtino.ja moj skidam.
To nevreme ne je u subotu ujutro doslo iz sapca i sva sreca moje plastenike promasilo ali je napravilo ogromnu setu u susednim selima.....
Samo šest miliona ljudi ima čast da živi u Srbiji, ostali nemaju tu čast ali imaju sve drugo!
Jednostavne ideje najduze traju...
e moj miladine kako naš narod kaže po tuđoj g.... 100 batina
Velika šteta za tebe i žao mi je što si tako prošao.Pa sad da neki pametnjakovići kažu kako seljak ima vajde što radi i grbi.I na kraju jedan orkanski vetar ti napravi štete da se use... radeći da to sve opraviš a o troškovima da ne govorim.
Život nekome da sve na tacni, nekome samo tacnu''
Ja sam danas poceo sa pripremama za podizanje plastenika 6x15m.
Raskopao sam zemlju na dubinu 40cm, navukao 25cm svezeg govedjeg stajnjaka, pa 10cm zemlje vratio i onda jos oko 10cm preradjenog govedjeg stajnjaka (3 godine je radio i prevrtan je). Ostaje za koji dan da predjem setvospremacem kako bih malo promesao preradjeni stanjak i zemlju.
Imate li jos neke predloge sta raditi pre nego sto za vikend pocnem sa postavljanjem plastenika? Deo cu upotrebiti za rasad kupusa a drugi deo za rasad lubenica.
Poslednji uredio tokio; 02-01-12 u 17:41.
Al sam ja prosao posle nocasnjih padavina kao bos po trnju a kasnije videcete i stoo,samo da slikam.
Ja sam jednom noćas iskinuo sneg a jutros sam morao ponovo. Lukovi su metalni ali nije ni mala količina snega. Radi se o malom plasteniku za sopstvene potrebe.
Sada nadjoh sliku kada sam ga pravio:
![]()