Nisam 100% siguran, ali je od sjedišta najudaljenija, iza ručice koja kontrolira zadnje kopčanje.
Slikat ću sutra pa postaviti ovdje
Šime jel to ona pored žute ručke?
Nisam 100% siguran, ali je od sjedišta najudaljenija, iza ručice koja kontrolira zadnje kopčanje.
Slikat ću sutra pa postaviti ovdje
https://imgur.com/a/qdkKGq1
Evo slike naljepnice
![]()
O kom modelu Case XL je rec?
"Шта је човек ако изгуби домовину?
Ми пилоти морамо да полетимо и преузмемо први и најјачи удар агресора,
како би спасили бар једно дете у овој земљи"
Case 1455 xl
Jooj sto vise gledam, sve mi se vise svidja taj 1455 xl. Jeste premocan traktor a i vidim uprkos godinama drzi cenu. Rado bi mnjao mog 844l za jednog takvog![]()
Само три трактора узе ПКБ з себе....620 тке...и ови маљенкији плуићи....
![]()
"Шта је човек ако изгуби домовину?
Ми пилоти морамо да полетимо и преузмемо први и најјачи удар агресора,
како би спасили бар једно дете у овој земљи"
kristi16980 (26-01-19), sudetictomislav (28-01-19)
Uf uf imada se oru ritovi samo da prsce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi kako da nadjem broj farbe za pumu 155, 2012 godiste? Cini mi se da postoje nijanse u boji izmedju starijih i novijih, u saobracajnoj ne pise pise 3mcrvena...
Nije valjda da ces da ga ofarbas?Moj je jedan deo sav izbledeo jer sam isao sa nekom jakim samponom ali idem sada sa kremom neku i sve skida.Msm da mogu ja da proverim za farbu,imam ja neki sajt za sve delove i nalepnice i sve oko case,nhi steyer traktora,kombajna i prikljucnih masina
I ja za malo da uzmem neki sampon taj za bezkontaktno, ali mi je drugar koji je limar rekao ni slucajno pa sam batalio tu radnju... koju kremu koristis za pranje? Hocu krov samo da mu ofarbam, izbledeo je... pa me nerviraaj ako mozes proveri ili posalji sajt, ja sam nasao na nekom sajtu, ali ne pise koja je nijansa ima dve...
I mene zanima sajt. Moze javno. Moze PP
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Evo kod nas kako je izbledala farba zbog nekih tecnosta sa kojim peremo masine i dezinfikujemo objekte za tov.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jesi ga probo polirati?
Jesam, sad cu da vam pokazem razliku.
Evo slike nakon poliranja
kristi16980 (14-02-19), ratatatui (13-02-19)
Макса којом си то пастом радио?
Maxa jel ti to polir pasta ostetila desnu nalepnicu? To gde pise Case ih.
Nesto smo probali sa polir pastom trljali smo na istom mestu 3x ali slab efekat.Ujak se razume oko farbe i poliranja i on mi je dao neku tecnost koju je on sam napravio tako da je uzeo te supstance i jednu polir pastu pa izmesao pa smo isli sa tim i odradio je posao.
ratatatui (13-02-19)