Vi ste baš dobro upućeni oko dotičnog vlasnika.Poznajete li se možda?
prvi put ovo vidim,mora da je dobra stvar,i kako se vidi sa slike ima neki ventil ili blok ,pa creva idu preko spojke,gledao sam i na hr forumu tema hidro toplink,ima isti ovakav ,vlasnik je tamo detaljnije napisao oko cene .
Poslednji uredio Francuz5; 11-03-12 u 20:35.
Vi ste baš dobro upućeni oko dotičnog vlasnika.Poznajete li se možda?
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Baca vide se sredom i nedeljom u ogledalu za vreme brijanja.![]()
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
miroslav k (11-03-12)
@NA
Da ne odemo u of,
objasni mi kako da namestim na slicovane rupe kad imam Consumov setvospremac koji nema tockove?
Odgovor moze u odgovarajucu temu
Pat&Mat
Imenjace lepo u slicovane kad se setvospremac osloni na donji deo imas isti efekat kao i da je u fixnom polozaju,a ako naidjes na preterano ugazeno zemljiste,razor...setvospremac moze da se izdigne malo tako sto poluga malo "hoda" po tom slicu.
miroslav k (11-03-12)
gosp. @miroslavk svašta može čovek videti na ovom forumu...
Jeste da je off topic ali sta ako traktor nema slicovane rupe??
Uzmi sve što ti život pruža!
Nemam pojma,al ako ima steta ne iskoristiti.![]()
Traktor koji nema šlicovane rupe kad naidje na tvrdo , dignuće se sjetvospremač od 500-1000kg a neće moći dić poluge od 30kg ,.Nebi reko..
da su takve stvari napisali ljudi koji nisu moderatori bili bi verovatno banovani na neko vreme! ko ste vi molim vas da pricate takve stvari o vlasniku? covek je kupio hidraulicni toplink i tu je zavrsena prica!
ne poznajem vlasnika i ne znam da li je budala ili je mozda onanisao na njega a i bas me briga! lepo je videti tako nesto kod nas i da tako nesto uopste moze i da se nabavi u Srbiji.Sto se tice slicovanih rupa,ne vidim sta je problem ako ih vlasnik ne koristi,ja ih takodje ne koristim i ne smatram da je sad to neka greska vredna prozivanja.Toliko o tome,hvala na paznji
Koliko ja vidim svi su opomenuti da povedu računa o rečniku.A ko ste vi da javno sve kritikujete, za to imate PP da se žalite uredniku ili administratoru foruma, a ne da Vi ovde izigravate advokata ili javnog pravobanioca.Pošto ne poznajete vlasnika onda nije ni red da se mešate u celu stvar jer vlasnik toga je dobro poznat starijim članovima i urednicima ovog foruma.To odavno ima da se nabavi u Srbiji samo ste Vi neobavešteni pa se sada oduševljavate sa beznačajnim stvarima.
To što Vi ne koristite šlicovane rupe govori samo o vašem ne poznavanju mehanizacije i ne mojte se sa tim hvaliti jer je to za žaljenje.
Toliko o tome, molim na pažnji.
Ok,mozda nisam trebao javno da pisem ali evo i vi mene javno opominjete.Nisam uopste odusevljen,odusevljen bi bio da to vidim prvi put.Covek se uci dok je ziv zar ne? Zbog cega bi onda moje "ne znanje" o slicovanim rupama bilo za zaljenje? Kolko ja znam nije sramo da se nesto ne zna,uostalom zar nije svrha foruma razmena iskustava i sticanje dodatnog znanja? odgovor moze i na PP
Gospodine @Francuz5,
vi baš hoćete da dobijete crveni karton provocirajući urednike.Mogu uskoro da Vam ispunim tu želju.
Gospodine @gabricn
Vaše ne znanje o šlicovanim rupama je za žaljenje zbog načina na koji ste to napisali.Nekome forum služi za zavitlanciju, nekome da vežba advokaturu ili javno pravobranilaštvo, a nekome da razmeni iskustva ili nešto nauči.Vi sada izaberite u koju kategoriju spadate.
Poslednji uredio panonstib; 25-03-12 u 19:19.
Gospodine @panonstib
Ja apsolutno nemam nameru da bilo kome budem advokat ili javni pravobranioc i samo sam izneo svoje misljenje,a to smatram da je dozvoljeno.Smatram da forum sluzi za razmenu iskustava i da se nesto nauci.Nadam se da smo zavrsili sa ovim,pozdrav
Gospodine @gabricn,
To je Vaš izbor, zato sam i dao opciju da birate za čega Vama služi forum, ali način na koji ste izneli mišeljenje nije u redu i zato ste prozvani.Dobro smatrate samo tako i ne radite.Da li smo završili to ćemo da vidimo jer da bi se nešto završilo moraju obe strane u sukobu da budu saglasne.Za sada je samo jedna strana saglasna.
Pitanje za poznavaoce Case,kakav je CASE MX240,2002god,kako se pokazao,motor,menjac,potrosnja itd....
I jel ima ko odgovor???
Koliko je para novi case maxxum 140 ili puma 155????
Nazoves uvoznika i pitas,posto je neki traktor,danas je jako siroko pitanje!
Ja imam problem za vase resenje!