E vratio nam se S3RiOUSMislim da grešiš u toj konstataciji, iskustva govore pozitivno!
Lepi na izgled, ali izgled zna i da prevari! Da li?
S3RiOUS
E vratio nam se S3RiOUSMislim da grešiš u toj konstataciji, iskustva govore pozitivno!
Neko život živi, neko život traje...www.poljoprivredni-forum.com www.poljoprivreda.hforum.biz
Neznam ja . samo pitam
S3RiOUS
Zato smo ovde! :D
Neko život živi, neko život traje...www.poljoprivredni-forum.com www.poljoprivreda.hforum.biz
Svideo mi se onaj mali Claas-ov traktor sto je bio prosle godine na sajmu ispod hedera za kombajn ako se secate!
S3RiOUS
Xerion
S3RiOUS
ima moj stric prezadovoljan je .... neki od 90 ks tri brazde Deutzov motor cini mi seCitiram: kombajner
Čovek ostvaruje napredak kada popravlja greške nastale prilikom napredovanja.
ajte ljudi savete trazim claas da kupim nov jedno 180 konja i jace !!!saveti mi trebaju pozzz![]()
DEUTZ-torpedo 9006a,4006,BUCHLER4000,RAKOVICA 65s,JOHN DEERE 630,BOURGOIN GR10
pa jel dobar nema problema sa njimima li neko da ga on poseduje??
Claas nema Deutz motore. U seriju Nectis (voćarci, vinogradarci) se ugrađuje Iveco NEF motor, u seriju Axos (nasljednik Celstisa) Perkinsov motor. Ares, Arion i Axion imaju DPS motore tj. John Deer motore. Za Xeriona neznam čiji motor ima
Kolega ima tri Claasa i između ostalog i Axiona 180-190 ks i kaže da je zadovoljan, nema problema. Traktor ima snage i težine za teške poslove.
najbolji savet koji ja mogu da ti dam je - sačekaj!Citiram: kombajner
da vidimo koliko će carine dole a verovatno i proizvođačke cene...
Xerion ima katerpilarove motoreCitiram: Bećarina pusta
ko rano rani......ceo dan mu se spava....
mislite da ce uopste cena dole?
![]()
cuo sam ja nesto o tome ali sam isto tako cuo da nema nista od toga za sledecu godinu sto se tice poljoprivrednih masina.
ko rano rani......ceo dan mu se spava....
U OVA KRIZNA VREMENA BOLJE NEMOJ UZIMATI NISTA.![]()
e nemam pojma gde sam cuo da se u classa ugradjuje deutz motor moja greska... hvala na ispravci!![]()
Čovek ostvaruje napredak kada popravlja greške nastale prilikom napredovanja.