i rusod dragana 18
Autorska prava, dusevna bol i ostalo...![]()
i rusod dragana 18
Po meni cista glupost napred spremac pa svu prasinu vuce hladnjak i filter
Nije glupost. Tako se odavno radi na zapadu. Napred spremac , a pozadi RD i sejalica , ili napred valjak itd.
Roto drljaca.
Da li zna neko cenu novih spremaca 2.9?Hvala unapred.
Zasto oces nov , kad mozes kupiti polovan?
Dragane novo je novo i tačka znaš da je čitav i nekorišćen ne da je radio oko 1500 ha pa posle ga samo lepo farba tera ga samo malo i kaže da je radio samo oko 30 ha godišnje
i ja sam mislio da je novo novo.pa kupio nov od privatnika iz vojke i bolje da sam kupio imt star 30 god nego nov od ovog idiota.materijal los mekan lezajevi otvoreni stalno zaribaju svog sam ga izvario ko da sam na ratiste bio sa njim
milos bota (31-07-12)
Ima mnogo toga kad kazem polovan a ne nov. Necu da se vratim na staro , jer sam vec o tome 1000puta pisao. Kod mene je polovan skuplji nego taj sto si ti namerio da kupis. I to neofarban , znaci takav kakav je. Takodje nemas garancije ni do kapije. I josuvek me niko nije pozvao da se pozali na kvalitet. Nedam se da si sad razumeo ocemu se radi.
Kupio bih i polovan ali nema nigde u blizini,a nov zato sto je novo novo imam jedan agromerkur kupljen nov i zadovoljan sam sa njim,ako neko zna cenu neka kaze.
IMT-FOP 2,5 m. sa duplim rotorima i daskom posle 7-8 godina rada i dalje kao nov...Garaziran,nista jos menjano,vareno,itd...A radi i rije gde god zelis,jos sam mu stavio motikice na s opruge gde gaze tockovi!To je IMT 560 radio,sad za Torpeda 7506 dw mi treba isti takav ali 2,90 da li neko zna nekog ko bi menjao mozda veci za manji ili ima nesto da proda ali samo 2,9 dupli rotori,daska i da nije pucao!
Kod mene je običan IMT star da te bog sačuva radni zahvat 2,9 m zarđao na sve strane polomio sam ga 3 puta na istom mestu u toku jedne sezone(2011) sad sam uzeo od konsuma od 5,5 m za rusa od 160 ks platio ga 5220 evrića izdržljiv je dosta jako dok sam spremao za suncokret zakačio sam šaht od bunara koji mi se nalazi nasred njive i umesto da ram pukne ili se iskrivi jedva je dobio ogrebotinu a šaht izvadio skroz ko ništa a da ga vratimo nazad nas petoro nije bilo dovoljno da ga postavimo kako treba ali ipak smo ga vratili nekako šteta što nisam imao kod sebe mobilni sa kamerom da to slikam
Evo jedne slike :
http://imageshack.us/photo/my-images...oto0011yj.jpg/
Milane poslušajte savet.Tako rade tamo u Švajcarsku.![]()
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Ne ide setvospremac nego nesto nalik na njega , kacio sam slike ranije. Mrzi me da ponovo brckam po netu i postavljam slike.
---------- Poruka napisana u 21:37 ---------- Prethodna poruka je at 21:36 ----------
Ne samo u CH vec svuda u svetu gde imaju uslova za to.
savato
Ja trazim imt od 2,5m, koliko trazis novaca za svoj, i ako moze neka slika?