Matkee (29-07-11)
Citam ovu temu o klestima ali ni jedne fotografije o kljestima, posto se bas ne razumem u takve stvari zdravo me intresuje kako izgledaju ta kljesta.![]()
Matkee (29-07-11)
To sam i ja hteo da pitam, ali mi sve glupo. Na netu pod tim nazivom nisam mogao da pronađem klješta...![]()
Čitajmo da bismo naučili. Naučimo da bismo menjali Srbiju na bolje !
ovo su klješta sa sve gumicom tako da se vidi princip...http://www.google.cz/imgres?q=lamb+c...:429,r:11,s:60
Istovremeno razvlače gumicu u širinu i dužinu..
I još nešto. Preporuka je da se to uradi što pre : Castration is carried out using the same rings and is always applied within the first three days of life to reduce discomfort. Značu u prva 3 dana!
crni tekir (30-07-11), Karalic (02-08-11)
Kakva je to guma kad se toliko moze rastegliti a rep nerma mozda santimetar u precniku.
Jel kasno da se stavi jagnjadima starim 2 meseca gumica?
ja sam stavljao i dobro je proslo, e ti sad kako hoces![]()
ja sam zimus uzeo 3 jagnjadi u Dublju stari oko 3, 3.5 meseca i jedno ili dvoje nisu imali kupirane repove, vlasnik je stavio gumice i posle desetak dana kada sam otisao po njih repovi su vec se susili, a za oko 20 dana su otpali, bez posledica, sve bilo ok
NECE VALJADA NISTA DA IM SKODI![]()
gde nabaviti klesta za stavljanje mindjusa jagnjadima i tetovir klesta?
U INPAKU NEMAJU
hvala na ponudi druze:)
trebaju mi klesta za obelezavanje internim mindjusama onim malim
i kod nas veterinari stavljaju mindjuse a tetovir klijeta mozes se raspitati kod veterinara mozda imaju pa da ti kazu gdje ima
Evo gde su klešta i još ponešto zanimljivo....
http://www.virtualnigrad.com/Oprema_...33-Aktuelnosti
Прањани, Варошица,
Arsenijevic (15-01-12)
BOCA (28-09-11), Čibi (28-09-11), miladinovic (28-09-11)
Da li neko zna gde mogu da se kupe klešta i gumice u Novom Sadu ili da se poruče preko neta ?
Unapred hvala.
Post iznad tvog, u citiranom delu ima link, ta prodavnica bih trebala da ima klesta i gumice.
Matkee (13-01-12)
To je kolega postavljeno samo za pismene, slep sam pored očiju, još sam pogledao link.![]()
Hvala.![]()
Pročitao sam sve komentare u temi, ali nisam pronašao nigde informaciju koliko se od korena repa postavlja gumica ( npr. u cm ). Kupio sam 100 gumica za 300 dinara, po klešta idem sutra, a planiram u petak da stavim gumice.
Molim za što brži odgovor, večeras nam je stigla prva ovogodišnja prinova.![]()
Slobodna procena kolega.Neko stavlja do korena,neko ostavi par cm.
Nisam tačan, al" sam efikasan
Matkee (18-01-12)