Ne, ne, ti potpuno pametno kontaš stvari i nema tu filosofije, tako to stoji i u prirodi tako da slobodno udri. Opšti trend je da se vraćamo prirodi i njenim načinima i to je jedini pravi put.
Dao sam ti par sugestija po uzoru na ljude koji prave biznis od akvaponije a tu se gleda svaki dinar tako da eventualno grejanje vode ne dolazi u obzir, a ti možeš bilo koju tropsku vrstu da koristiš uz geotermalnu vodu recimo mada, treba biti realan, nikom ne pada na pamet da tako nešto radi niti bi bilo opravdano. Za potrebe ogleda i manjih kućnih sistema sve opcije su ti otvorene, možeš da radiš šta god hoćeš.
Maliće ksifoa su pojeli odrasli, ako nemaš površinske biljke i to gust sloj nema ništa od malih.
Pogledaj ovu kombinaciju, čega tu sve nema i kako bi extra izgledalo u vrtu ali šta ćeš kad udari -20, o tome ti pričam, dakle ksifo i sl samo za kućnu upotrebu i dok sistem ne poraste.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WXArygi_dtg[/youtube]

...Salu na stranu, ne bih da zvucim kako neki excentrik ili 'ludi naucnik'... U vezi sa ovom mojoj filozofijom napisacu samo jos ovaj tekst, da ne bih smarao ljude pervise...dozvoljavate mi...
...
prvo pivo, a za ostalo cemo lako
Odgovori sa citatom

uskoro stize akvarijum od 50l