Pa gde si ti čoveče na tebe čekam!U delu za oglase imaš moju koja je za prodaju, osnovno ti piše tamo i ima i slika. Ja za nju imam samo reči pohvale, sve što te interesuje slobodno pitaj!
![]()
Planiram da kupim balirku...
Konkretno, interesuje me RSGV (nekadasnji Lifam), ima li neko nekih iskustava,ili saznanja o njoj?
Do sada nisam radio ni sa jednom balirkom pa neznam nista o njima i svaki savet ce mi dobro doci.
Pa gde si ti čoveče na tebe čekam!U delu za oglase imaš moju koja je za prodaju, osnovno ti piše tamo i ima i slika. Ja za nju imam samo reči pohvale, sve što te interesuje slobodno pitaj!
![]()
Neko život živi, neko život traje...www.poljoprivredni-forum.com www.poljoprivreda.hforum.biz
Claas Markant i neboj se!
Uzmi sve što ti život pruža!
Dobar dan
Zanima me tko je zastupnik za Pol-Mot Warfama balirke?
Proizvode se u poljskoj.
HITNO mi je
Ima koga?
Dal zna tko?
ljudi da vidite kako ide kroz njivu poljostroj odzaci ...au to nezna da se zaglaviii...![]()
DEUTZ-torpedo 9006a,4006,BUCHLER4000,RAKOVICA 65s,JOHN DEERE 630,BOURGOIN GR10
Dok ne počne da balira kukurzovinu, za 3 znam da su se rasule....![]()
Neko život živi, neko život traje...www.poljoprivredni-forum.com www.poljoprivreda.hforum.biz
cugi ako mislis na balirku odzaci ...upravu si kukuruzovina ih unisti na brzinu...ali slamu razbija :D
Da, na nju mislim, za slamu nema problema.
jesi imao priliku da je teras ...moj stric kad je prvi put terao u kukuruzovinu iskrivio vezace i jedva smo namestili
Nisam, ali sam zato gledao jednom kako su se iskrivili i jednom kako se razleteli vezači kao da su eksplodirali pri baliranju kukurzovine.
pa dobro desava se...a sta mislis o claas markant balirkama?ja imam 4o
0 i mislim da je najbolja od svih...koju ti imas![]()
Pisao sam ranije o Claas-u, slažem se da su dobre, ali ne i one koje u zadnje vreme dolaze u delovima u šleperima pa se ovde sklapaju. Ja sam imao Lifamovu novu- http://poljoinfo.com/index.php/topic,58.0.html , ali sam je nedavno prodao jer mi više ne treba.
ja imam markant 40 i veoma sam zadovoljan a ti sta ces sad kako baliras seno i slamu![]()
Ima komšija staru Lifamovu pa mi on izbalira, moje potrebe su male, oko 100 bala godišnje sena i slame zajedno.
aha ...pa ja sam vec stavio pod supu do sada 6000 bala sena i 1200 slama...a ti plasiras zito odmah ne odgajas stoku?aj mozda imas neku sliku kombajna pa mi salji
Ne, ja se bavim isključivo suvim ratarenjem-kukuruz, žito i suncokret. Od stoke imam nekoliko koza i jarića za svoje potrebe, kokoške, patke, ćurke....svinje sam prestao držati pre 3 godine ....ne isplativo....
Kombajn još nemam, planiram za svoje potrebe uzeti nešta malo, ZMAJ-a 133 ili 135, ĐĐ MK770, ili nešta u toj klasi strane proizvodnje.
a pisao sam nesto ja ima neki claasovi kombajni na prodaju 4,5 hiljada pa ako zelis da vidis...bez kabine su kosa 2.80 ako se ne varam bubanj 1.20 nisam siguran i bez kabine su...
Koji model? Napravi neku sliku pa okači u temu o Claas-u.
videcu mozda odem do tamo sa gregorijem ...a model neznam cini mi se dominator nisam siguran...