Kod nas mlin staru psenicu placa 11din. tako da novo zito moze samo nizu cenu da ima![]()
Gadno...
Na kraju će ova zemlja uvoziti pšenicu za potrebe pekarske industrije.
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
Kod nas mlin staru psenicu placa 11din. tako da novo zito moze samo nizu cenu da ima![]()
ja prognoziram nekih 9 dinara,nadam se da cu pogesiti
verovatno imaju takav ineresCitiram: Branko
![]()
prvi put i zadnji put i više nikada
NARODE OPREZ !!!
ni za zivu glavu nemojte predavati psenicu u FIDELINKU Subotica ili bilo koju organizaciju koja je povezana sa njima jer PARE NECETE DOBITI NIKAD ili da negresim dusu dobicete ali samo onda kad oni hoce i koliko hoce
Ovo Vam iz licnog iskustva govorim i verujte mi da slicnih primera u Subotici i okolini ima jos
Zato pamet u glavu jer prevaranata ima na svakom cosku A U FIDELICI su N A J V E C I !!!!!
kvadratni hvat (hv) = 3,59665 = 3,6 m2
katastarsko jutro (kj) ral = 5754,64 m 2 = 1600 kvadratnih hvati
1 hektar = 2780 četvornih hvati = 1,7377 rali= 10000,00 m2
1 lanac = 7193,3 m2
1 dulum (dunum) = 1000 m2
1 motika zemlja = 719,33 m2
1 ar = 100 m2
Malopre je u dnevniku bilo reci o ceni psenice novog roda.Taman sam se obradovao nekim komentarima da bi cena trebala da bude izmedju 14 i 17 ,7 din/kg kad se pojavio lik mislim da je to onaj Vukosav Sakovic ili tako nekako direktor zito zajednice Srbije i lepo kaze covek cena ce biti izmedju 9 i 9,5din/kg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista drugo nego da poludis
![]()
Hajmo da se uclanimo u neka udruzenja koja obecavaju blokade puteva,nema nam druge,italijani,hrvati,grci,ma svi zivi se bune samo Srbin cuti.![]()
![]()
Optimizacija je kljuc uspeha!
Imam znanje i rutinu,ja ne radim na brzinu.
Kazi dali ih ima pa da se uclanim
Joj sto volem ravan Banat
I ja!
Nego jeli ranio ko svinje sa zitom
Jovanovicu sad budi drug na drumu pa reci koju pametnu u ovoj temi.
http://poljoinfo.com/poljoprivreda/a...dnika-9662/15/
Hoce oni stvarno biti kurajberi pa uspeti da dignu cenu ili ce bar organizovati neke proteste??
Dace ministar koji dinar vise za psenicu preko robnih rezervi ,pa ce malo zapusiti usta nekima da cute, a taj dinar vise ce svi mediji da objave a ostali paori ce da sede i pljuju vlast po coskovima a kad zavrse otice kuci i bice tresla se gora rodio se mis A na kraju ce reci E STO SE NISMO BUNILI
Neka i treba vekna hleba da bude 18.90din koliko je sad kod mene a litra benzina 127 dinara,ja podrzavam ovu vlast i kazem svaka im cast kad su uspeli tako da razjebu drzavu,a da se niko nije pobunio.![]()
Ko bre da se buni kada vise od pla paora ima preko 55g i imaju reomu pa ih bole noge .
Post je spojen: [time]1276186216[/time]_________________________________________________
A leba, bice leba i igara .
Ima nas mladih koji cemo da idemo,samo je glupo da ja pokrecem tako nesto svi ce reci vidi ove mlade,a da pokrenete takvi kao Vi i moj tata sa 50-ak godina pa cemo mi mladi krenuti ako treba i da se bijemo sa pandurima,pa nisu ni oni sveto pismo i oni su ljudi.![]()
E, otkud nisam zito pokosio nazeleno za krave.... Mada i sibice sam spremio.... A spreman sam i za proteste.... Narode, ako i ovo precutimo, onda smo stvarno prava goveda a ne ljudi.
“A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.”
jel znate onu komunisticku pesmu "racunajte na nas"...![]()
Tacno tako.Citiram: isidor
Za sve koji nisu gledali dnevnik na RTV-u
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=avbm9RoyjHo[/youtube]
Ćutanje je zlato, neki su ćutali pa su se obogatili.
Pa ako imaju toliko viskova onda da im ne sejemo jedno 5 godina ni zrna
Post je spojen: [time]1276202634[/time]_________________________________________________
A ovaj Savkov kaze "realna" cenaza koga?
![]()