Koji te tačno koncentrat interesuje?![]()
postovanje hajde da vidimo gde je najjeftiniji koncentrat za nas svinjare??kod mene je dvojka 20kg 350din.
KADA NEKOGA HVALIMO,MALI BROJ LJUDI U TO VERUJE...A KADA NEKOGA ''PLJUJEMO'' SVI U TO VERUJU!!!...
Koji te tačno koncentrat interesuje?![]()
Da su nama naša deca živa i zdrava,za ostalo ćemo lako.
cena hrane u svim poljoprivrednim apotekama je ista,mozda su variranja od 10-20din ali ne verujem.tako je makar kod mene slucaj.
Curug, lepo ti to prase
Mislim da cena nije merilo kvaliteta.
Kada bi proracunao koliko te izadje sa sopstvenim sirovinama i kupovni koncentrat dosao bi do zakljucka da NAS odgajivace deru po novcaniku i to zesce.Treba se raspitivatio ceni premixa, a ne gotovih smesa.Recepture ces naci pod temom spravljanje koncentrata i tome slicno na ovom sajtu.
Ja sam npr. uvek bio zadovoljan sa Vetzavod Subotica, to mi lepo trose i svinje i pilici.Nesto ima sto vole zivotinje,problema nije bilo.
Tako da ja gledam na kvalitet a ne na cenu, mada je ona merilo kvaliteta.Barem je tako bilo do sada, jbm ga.
Uzgred zelim ti dobrodoslicu na ovaj forum i da nam budes od koristi sa informacijama i
Uredi svoj posao na polju, i svrši poslove svoje na njivi, potom i kuću svoju zidaj. Izreke Solomonove 24,27
da li ste culi za mali idjos fabriku stocne hrane??kakva imate iskustva sa njima??hvala
KADA NEKOGA HVALIMO,MALI BROJ LJUDI U TO VERUJE...A KADA NEKOGA ''PLJUJEMO'' SVI U TO VERUJU!!!...