Danas cena katastrofalno pala jer prijateljica sinoc odnela u otkup u sabac i 130 din cena. Koliko cujem na pijacama jos manje od 100 do 120 . Bice veselo kako je pocelo
Ja dadoh u njivi za 220 krupnu i 160 sitniju. Sve mi se cini da nakupci daju lazne informacije o ceni kako bi kupili jeftinije!!
Cena danas u Varni kod Sabca od 120 do 160,Rusi otkupluju
Juce je upravo u Varnu i dala rusima ali traze sitniju jagodu a ucenjuju i oni jer velika ponuda bila. Kakvo je stanje na kvantasu Sabac jer sutra berem a i auto mi otkovo
Ako vam nesto znaci informacija danas na zelenoj pijaci na 7-8 mesta u Kraljevu jagode 200 din-na malo.
Malo sam pazario , primetio sam da ne mirisu uopste ? ( ranijih god kad prodjete tim delom pijace sve
mirise na jagodu ) a i ukus im je onako ,nista narocito . ( valjda ce sledece berbe biti bolje )![]()
Nas covek je svasta spreman da uradi , cak i naopako ,
pa onda druge a i sebe ubedjuje kako je to u stvari dobro . . .
Nikada se ne raspravljajte sa glupim ljudima ,
nadjite nesto u obliku poluosovine od juga ,
i jebite im majku majcinu . . .
Ariljac80 (09-05-18)
Danas sam dao 130 na otkupu u Brestoviku.
Sta se bre ovo desava sa cenom?
Prva klasa za izvoz,kod Fazana i Cige. U Katarini u Smederevu placali od 160-180 danas.
Velika ponuda danas i juče, napisah i opstoj temi za sat dva 5 6 tone je bilo u katarini na otkupu kod nas je dosta ljudi posadilo prosle godine jagodu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel poceo negde otkup zenge? Jel se prica nesto oko cene?
Kakve su cene danas bile?
Kvantas Udovice 110-120,a kod Katarine 150...
Veljasd (11-05-18)
Poceo otkup zenge kod nas, cena je na otvoreno.