@ alfaomeganb
![]()
![]()
Probaj na ovoj sranici naci neki program sa kojim se lepo mogu postaviti slike u manjem formatu a kad klines na sliku dobijes orginal.
http://poljoinfo.com/caffe/postavljanje-slika-na-forum/
alfaomeganb@
tvoji k unici i kafu piju, slatku ili bez secera![]()
![]()
![]()
![]()
@ alfaomeganb
![]()
![]()
Probaj na ovoj sranici naci neki program sa kojim se lepo mogu postaviti slike u manjem formatu a kad klines na sliku dobijes orginal.
http://poljoinfo.com/caffe/postavljanje-slika-na-forum/
Kako je dobra ova slika sa dzezvom :D
Love, peace & cheese
Vidis ova tehnika moze da se upotrebi zimi da se voda ne zamrzne. ugradis termostat i on ponekad ukopca i ugreje vodu da nemoze da se smrzne. Jedino napisati da se nesme piti voda dok radi grejac. Ako su u metalnom kavezu za drvene nije bitno, drvo je izolator pa im nece biti nista.
pozdrav svima! evo par slika malih!
mali sa 16 dana vecpocinju da jedu!
Post je spojen: [time]1276146507[/time]_________________________________________________
isti ali sa 2 meseca!
Post je spojen: [time]1276179319[/time]_________________________________________________
podmladak sa 6 dana! vruce im pa izadju! okotila 11 a ostalo 9 kom!
Prelepi malci, ko iz slikovnice
hvala, hvala! lepo je cuti pohvalnu rec!
stvarno lepi zecevi, samo orijase cuvas/
za sada samo oni! trenutno sredjujem kucu tako da nemam finansija da njima pravim prostorije! mozda sledece god. prosirim! videcemo kako bude!
alfaomeganb
Post je spojen: [time]1277463181[/time]_________________________________________________
Medena
^ Steta sto je slika mala. Pod ovim svetlom izgleda kao da joj je telo narandzasto a glava bela![]()
Love, peace & cheese
Kunic je bio na 6 izlozbi.Rezultat toga je 6 puta sampion,3 puta najlepsi kunic izlozbe.
Odgajivacnica & farma kunića Doknić
Post je spojen: [time]четвртак, 24. јун 2010. 22:34:47 MST[/time]_________________________________________________
zasto si ti Barakudo rekao da sam ja narandzasta
Post je spojen: [time]петак, 25. јун 2010. 07:37:09 MST[/time]_________________________________________________
megi
Mnogo je lep!!!!!!!! :D :D
Cestitam Megi bas je lep.
@ Megi
Steta sto nije panonac. Lep bogami.
Pozdav,
kao klinac sam drzao narandzaste kunice.
Zna li neko koja je to rasa i kakvi su za drzanje!
Dali neko od vas zaradjuje pare sa kunicima ili svi drze radi ukrasa i razonode?
Deda u kafani: "Ima li ko jaci od mene?" Njih 4-5:"Ima !" Deda: " E, ajde onda da mi pogurate Rakovicu nece da upali !"
@ gogi666
A koliko sad imas godina da znamo orjentaciono kad je to bilo. Jer ima i sad takvih kunica MOZDA.
Prelepi kunići nema šta,svaki na svoj način!