Uzmes uljni od 560_558 kista komplet 30"40e nov stavis I miran budes
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mili Boze sve su zene iste napiju me pe me iskoriste!!!
Špricera snaša i tamburaša!!
Tacno, taj klip drzi uljni jastuk, ali kod nas je najcesce bio problem cupkanja u gumici br 19. Inace cupkanje je curenje uljnog jastuka negde il na cilindru iki na putu do njega i onda se to koriguje pa hid.cupka.
- - - - - - - - - -
Suplji vijak koji drzi razvodnik a nalazi se u kanalu za dovod ulja iza rucica za kipovanje ne sme biti pretegnut on se steze na samo 20nm ili 2 kpm. Ja to samo rukom malo pritegnem. To je vrlo cesto razlog nepravilnog reagovanja cak i novih razvodnika. Kad se dugo koristi pretegnut onda posle pravilno zategnut oce da ne radi nikako.
Beli76 (19-06-18)
Rucica za kipu tacno tako mora da ide sa jednim prstom jer kad zategnes saraf onda se to desava
To je vakumski prekidac. Kada filteri zastopaju na vecem gasu bi trebao da pali lampicu. Dve zice, da li + ili - da prekida i kabal na sijalicu. Na drugi kraj sijalice dovedes struju suprotnog znaka (u odnosu na prekidac) i to bi trebalo da bude to. Moja preporuka je da se ti filteri cesce izduvavaju zavisno od uslova rada i same kolicine prasine u vazduhu. Pise u uputstvu na koliko rc se menjaju.
Isto mislim da nema Deutz sa tom oznakom , ta zadnjica zvono sa Zf menjačem ne paše na Torpeda.
Ovo je original Deutz. Na plocici pise Klockner Humboldt Deutz AG Koln. Nigde se ne spominje TD. Oznaka je D ..06 A (ne vide se na slici prve 2 cifre za model). Takodje pise i da je bio u vlasnistvu PIK.a Becej.
Imas u donjoj casi lepo pise nivo ulja
Kad ga cistis provereno naj bolja metoda: prospes ulje ostane talog na dnu, uspes malo nafte uzmes chuku kocanjku (od klipa kukuruza) u dobro ogulis talog nafta ga jede a ti gulis kad je cisto obrises I sipas novo ulje bill koje motorno (uzmem naj jeftinije SOCIJALNO)
Zicani deo izduvas kompresorom, a gornji deo pecurku operes na cesmi
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mili Boze sve su zene iste napiju me pe me iskoriste!!!
Špricera snaša i tamburaša!!
Rogi (05-07-18)
Da li neko ima ideju šta može biti problem sa hidraulikom:
Ispumpano ulje iz kućišta hidraulika (10tak litara), skinuti razvodni ventili, promenjen filter, gumice na razvodnicima i na povratnom ventilu, očišćen uložak iza šrafa 17 na glavnom regulacionom, usuto novo ulje. Upaljen traktor, podigao poluge, ugašen... danas neće da podigne poluge. Tj podiže ali jedva, nikakav teret ne može da podigne. Volan radi, na izlazima razvodnika ima protok ulja.
Rogi (05-07-18)
Beli76 (04-07-18)
Taj senzor filtera ja sam kupio od belorusa
Basszon meg a Vucsics