Vrlo moguće. Ja sam ga koristio isključivo sa sekatorom i prezadovoljan sam. Husar je super ali je preskup, palas nešto malo jeftiniji a ova kombinacija najpovoljnija, naročito kad se sekator kupi na litar.
Furore jeste za sirak u suncokretu,repi,soji ali ide i u zitu ali OBAVEZNO sa Sekatorom zbog protektanta koji ima u sebi.
Sto mozes danas,ne ostavljaj za sutra.
"Covek je jaci mrtav,nego necovek ziv."
Vrlo moguće. Ja sam ga koristio isključivo sa sekatorom i prezadovoljan sam. Husar je super ali je preskup, palas nešto malo jeftiniji a ova kombinacija najpovoljnija, naročito kad se sekator kupi na litar.
Koja je cena furorea oktivno i koja je doza po hektaru?
Poljoinfo semena prolece 2018 https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Oko 1500din/lit a ide ga 0,8lit/h zajedno sa Sekatorom od oko 120-130mil/h.
bojcetic (08-07-18)
Koristim ga dve godine u soji i suncokretu i zadovoljan sam efektom.
Prva,druga,kuplung treca-ruski ti je menjac sila...
@Nikola Ilic, kad kažeš žitu misliš li i na ječam?
Ne mislim posto ga nisam koristio u jecmu,pa ne znam da li sme....Kod mene je zito psenica,kukuruz je kuruz...cisto da ne bude zabune.
Ja sam ga koristio u jecmu 0,8l i nema nikakvih problema,dao jecam preko 7,5t ..
Samo sam primetio da treba raditi dok su korovi manji,kod nas se nije moglo bas rano pa mi je na kednoj parceli prerastao ovas i nije moglo da ga suzbije bas
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
“Mana mnogih ljudi je što žele da budu učitelji drugih, a ustvari bi trebalo još dugo da ostanu učenici.”
Poslednji uredio olalija; 08-07-18 u 15:45.
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.
Stavljao sam ja slike tog brljanja prošle godine, a i ove slike što si ti stavio su sa moje nive...
Ma Ćao, neraspravljaj se s mene...:-)))
Brašo tu je Zmaj izbacivao mnogo velik plamen dok je radio.![]()
![]()
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
Pa nije bas pesak,onako jedinica...Ok kako vi kazete,kad budem kupio Horsch videcu...O prinosu zita ove godine,hmm cutim.
Илићу па зар ти немаш већ Хорш?
Ми нисмо вером и језиком једно са Србима и Србијом него смо кост од кости српске, једно по духу и судбини. Одлучили смо да једно будемо са Србијом без услова, без преговора и без поговора”.Јаша Томић
"Раскомадани српски роде, опамети се да би се ујединио и тако опстао на овој страшној историјској ветрометини! Одбаци оне који ти муте памет, продају те буд зашто, претварају те у роба!" Светозар Милетић.... Република Српска.....
Inače slike su od prošle godine, a o ovogodišnjem prinosu i mi ćutimo...
Ma Ćao, neraspravljaj se s mene...:-)))
Samo strucnjaci ne cute kod njih minimum 7t po ha. Kod nas to max.
Koja je svrha svog našeg piskaranja ovde ako na kraju nemamo rezultat.Kažite prinos da znamo šta i kako dalje raditi,šta valja šta ne valja.
Ovako gledali i slušali utakmicu a nismo saznali rezultat.
Ja bi prvi platio takvu sejalicu da mi seje ako bi znao prinos ovako predpostavljam da je lošiji nego što imamm pa neću.
kiraj (08-07-18)
Tuzno je to sto u mojoj proizvodnji psenice 4t te kulture po ceni do 16 dinara je ulog u proizvodnju,sve sto rodi preko toga je zarada,utisak moze popraviti samo veca cena,npr 20 din.
Prinos nikad manji,al nije ni to lose jer je cale bio ubedjen da su prinosi od pre par godina(drasticno odskocili od prethodnih prinosa oko 3t/kj) skocili samo zbog nove genetike semena, sad kad smo uz svu genetiku i agrotehniku katapultirani na 3t/kj vidi i sam da je djavo odneo salu.![]()
Posto nemam razloga da nekog lazem evo mog prinosa,2400 kg po lancu(imao 3,5lanca),dobila od agrotehnike 140 kg SAN-a.Seme 500kg(sa tavana)kupio 300 kg po 20 dinara i vratio sad 200kg i to je to
Zemlja je moja
- - - - - - - - - -
Vlaga 12,3 hektolitar 72
Ja sam ove godine isao komb Sekator i Furore. I inace nekoliko zadnjih godina to praktikujem. Cela bocica Sekatora i 0,8 l Furorea. Na jednoj manjoj parceli kad je sva trava sasusena mislio sam dobro je nema ni zobi. Medjutim posle je izasao i bila njiva kao da je nisam prskao. Verovatno je u maju dobio kisu i ponovo izasao. Ne znam sta raditi u takvim slucajevima. On ne moze u splitu a ne moze ni sam. A mnogo cekati da bi sve izaslo bojim se da zito ne predje pa ga posle ne mozes nicim prskati. Jer kazu do zastavicara. Pitacu ove iz Bayera pa da vidim sta ce mi reci.