Ostavi za mene jedno "rano" musko jare od ovog velikog jarca da imam za priploda sledece godine,kako je kod tebe stado ? Pozdrav
Ha ,ha...ovo je jedina preostala prvojarka ona sto ima bruh na stomaku, ali srecom sve je dobro proslo ojarila je zensko jare i za sad su dobro obadve.A jarac je direktno sa Alpa IZ Austrije i stigao je i jedan mali Nemacka oplemenjena sarena koza u tipu alpine pa da probam par njih da ukrstim da vidim sta ce biti. Sta ima kod tebe novo, oce biti casti.Pozdrav iz Macve.
Ostavi za mene jedno "rano" musko jare od ovog velikog jarca da imam za priploda sledece godine,kako je kod tebe stado ? Pozdrav
Pozdrav iz Sarajeva.
Kolega oglas možete postaviti ovde http://poljoinfo.com/forumdisplay.php?79-Stočarstvo
Poslednji uredio vojvođanin; 16-05-12 u 21:48. Razlog: oglas
sibili (17-05-12), Sika (17-05-12), Vesko Beli (06-06-12)
Лепа јарад, нема шта.
oli.o (23-05-12)
Šza je kozari što ste se ušutili ova tema skroz zamrla kao da ste sve koze rasprodali.... Imam problem ??? koze mi se ogubale ili okrastale oko usta šta da radim. Šta je naj bolje davati da to prodje. Hvala.......
Proći će samo od sebe.Dešava se to i kod ovaca.
Nisam tačan, al" sam efikasan
Ako imaju plikove i kraste oko usta, po jeziku i oko vimena ili testisa kod muzjaka onda moze da bude ektima a to je dosta opasno oboljenje, najbolje da poyoves veterinara
Samo dva SAVJETA za dva dana, kao da se nikom ovo prije mene nije desilo . Gde je ..........????????.
Hasko tusiraj jodom oboljela mjesta 2 puta dnevno i ko nove su za 3 dana,bezopasno je i ne ostavlja posledice.
Odgajivaci jeste li imali jaradi ove godine, kako ste prodavali i gde? Kod mene losa situacija, jarad sisaju i rastu, kupca nema, cena jos bednija a od njih 20 15-oro muskih tako da ni za priplod nemogu :)
Moji su trenutno oko 20kg,sacekacu da nabace jos 5-6kg pa idu u prodaju.
Alpine (17-06-12)
Jel neko predao i ostvario pravo na subvencije za umaticena grla?
Pozdrav,
Zna li neko po kojoj cijeni se prodaju alpine u Bosni?Ja planiram ako Bog da na jesen par komada da kupim,pa me interesuje.
Hvala !
Evo deo mog malog stada od 15-ak koza alpina, doneo sam ih da pociste njivu posle kombajna, bio je ovas vidi se na donjoj slici
Lepe nema sta.Dlaka bas sija.
Лепе козице.
Петралица (Паланка) - где је то?
хвала због похвалних речи :)
село Петралица, општина Ранковце, најближи град је Крива Паланка, село је близу Српско-Македонске границе, јужно од Трговишта, класичан сточарски крај :)
Хвала.
Смедеревска, Крива, Брза ... све Паланке, па ја реко да питам која?
Да ли су Ти козе уматичене и дали имају педигрее?